2019. március 25. - Irén, Irisz

Széles együttműködés Debrecenben

Háromoldalú, stratégiai megállapodást kötött egymással a debreceni önkormányzat, a Debreceni Egyetem (DE), valamint az IT Services Hungary (ITSH), amely a térség egyik legjelentősebb munkaadója. A megállapodással közel tízéves együttműködés folytatásáról döntöttek - jelentették be a megállapodás aláírói hétfőn sajtótájékoztatón.
2017. december 12. kedd 09:08 - HírExtra
 
Papp László, Debrecen polgármestere felidézte: az ITSH volt az első vállalkozás 2007-ben, amely a városba települve új foglalkoztatási szektort teremtett. Az SSC (üzleti szolgáltató központok) szektor ma már több mint 3300 embernek ad munkát a hajdú-bihari megyeszékhelyen - tette hozzá.

Ollárné Riedl Katalin, az ITSH pénzügyi területekért felelős ügyvezető igazgatója kifejtette: a Deutsche Telekom család teljes jogú tagjaként fejlődő, globális ügyfeleknek globális szolgáltatásokat nyújtó ITSH számára Debrecen komoly versenyelőnyöket tud nyújtani, egyebek mellett a magasan képzett munkaerő folyamatos biztosításával.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását