2024. március 29. - Auguszta

EAP: Az Orbán-kormányt nem érdekli a külföldi magyarok sorsa

Az Európai Alternatíva Párt mélyen megdöbbentőnek tartja, hogy sem Orbán Viktor sem Szijjártó Péter nem méltatja arra a hazánkban dolgozó külföldi diplomácia vezetői, hogy személyesen találkozzon velük - írja a párt szerdai közleményében.
2018. január 3. szerda 18:27 - HírExtra
 
Most épp az derült ki, - folytatják - hogy Szijjártó Péter nem ment el a nagykövetek ünnepek előtti találkozójára, úgy vélik ez ez nemcsak otromba sértés, de súlyos felelőtlenség is a külföldön dolgozó magyarokkal szemben!

"Orbánnak és Szijjártónak nem Brüsszellel és a külfölddel kellene harcolnia, hanem a magyarokért kellene dolgoznia! A külföldön dolgozók 1200 milliárd forintot utalnak haza évente, miközben a Fidesz maffiarendszere miatt nem élhetnek nyugodtan a hazájukban, s törődés helyett csak pofonokat kapnak" - áll a közleményben.

Az EAP ezért felszólította Szijjártó Pétert, kövesse meg a külföldön dolgozó magyarokat, akiket ezzel a tettével újra megalázott - avagy mint írják: "emelje fel ülepét a hozzá nem méltó külügyminiszteri bársonyszékből!"

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását