2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Jobbik: Orbán az út szélén hagyta a fiatalokat

Szégyenletes, hogy a kormány annak ellenére, hogy folyamatosan azt hangoztatja, mindenkivel konzultálni akar, nem hallgatja meg a fiatalokat - írja pénteki közleményében Nichter Tamás, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának alelnöke.
2018. február 9. péntek 14:19 - HírExtra

Milliárdokat költenek el hazug propagandára - köztük a Nemzeti Konzultációra -, de ezzel szemben, amikor valódi problémákat kellene megoldaniuk, nem hajlandók tudomást venni róluk - írja szerkesztüségünkhöz eljuttatot közleményében a politikus.

"A miniszterelnök 2011-ben még úgy nyilatkozott, hogy "senkit nem hagynak az út szélén", de hét évvel később mégis ott felejtették a fiatalokat. Elkeserítő, hogy az oktatási rendszer katasztrofális állapota miatt már nem csak a pedagógusok, hanem a diákok is az utcára vonulnak." 

A Jobbik, mint a fiatalok körében legnépszerűbb párt - folytatja Nichter -  ismeri az őket érintő problémákat, amelyek megoldására komoly és valódi programja van.

Az elmúlt 28 év kormányaival ellentétben a Jobbik nemcsak egy átfogó oktatási reformot, hanem szemléletváltást is sürget. Kijelenti: A leendő Jobbik-kormány partnerként, szövetségesként fogja kezelni a fiatalokat, akikkel együtt fogja építeni az országot. A tragikus elvándorlás megállításán, a bérlakásépítésen és az ösztöndíjak kérdésének kezelésén át, az oktatási rendszer modernizálásáig számos ponton fog pozitív változást elérni.

"Nem fogunk megfeledkezni a diákok túlterheltségéről, a nyelvoktatás átalakításáról, a felsőoktatási keretszámok újragondolásáról és a tankötelezettség problémáiról sem. A Jobbik ezeken a területeken kiszámítható, tervezhető és biztos jövőt kínál a fiataloknak, kormányra kerülve pedig velük szövetségben fogja rendbe tenni az oktatási rendszert." - zárja a közleményt. 




Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását