2024. március 29. - Auguszta

Hat embert késelt meg egy részeg Párizsban

Egy 17 éves részeg fiatal valóságos pánikot okozott kedd este Párizs egy északi negyedében, amikor néhány perc alatt hat ember megkéselt. A támadót a térfigyelő kamerák segítségével két órával a támadássorozat után előállították - erősítette meg a rendőrség a Le Parisien című napilap értesülését.
2018. február 14. szerda 15:21 - HírExtra
 
Az erősen ittas férfi este fél 12-kor késsel támad járókelőkre, majd gyalog elmenekült.

A támadásban öten megsérültek, a hatodik embert a vastag kabátja megóvta a karját ért szúrástól. Az öt embert könnyebb sérülésekkel szállították kórházba, egyikük sincs életveszélyben.

"Az áldozatait, úgy tűnik, teljesen véletlenszerűen választotta ki, de a nyomozás még csak most kezdődött" - mondta egy rendőrségi forrás.

A térfigyelő kamerák rögzítették a támadás egy részét, s a felvételek alapján a rendőrök megállapították a férfi útvonalát, majd riasztották a városrészben járőröző valamennyi egységet, aminek köszönhetően hajnali 1 óra után egy bérház lépcsőházában elfogták a feltételezett támadót. A kést az egyik szomszédos utcában találták meg.

A férfit kijózanítóba vitték, őrizetbe vételét elhalasztották, várhatóan szerda délután hallgatják ki a nyomozók. Indítéka egyelőre ismeretlen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását