2024. március 19. - József, Bánk

Újabb pereket vesztett a fideszes média

Folyamatosan növekszik a Jobbik által a fideszes hazugsággépezet ellen megnyert perek száma.Tegnap két újabb ügyben bizonyosodott be, hogy a kormánypártok és propagandájuk még véletlenül sem tudnak igazat írni a legnagyobb ellenzéki pártról.
2018. március 8. csütörtök 12:17 - HírExtra
 
Először délelőtt, a valamiért "Tények" címmel műsort üzemeltető TV2-nek, valamint az Origo nevű szennyportálnak kellett meghajolnia a Jobbik előtt, amikor a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete kötelezte sok százezres sérelemdíj megfizetésére és bocsánatkérésre, mert azt hazudták, hogy a Kun Mediátor-botrányban elcsalt pénzekből a Jobbik is részesült. 

Nem sokkal később aztán a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete rendelte el helyreigazítás közlését a XXI. század Pravdájaként is emlegetett Magyar Idők nevű nyomdaipari termék számára, akik Vona Gáborról hazudták, hogy Allahot dicsőítette, és egy török terrorszervezettel állt kapcsolatban.

"A számtalan megnyert per is bizonyítja, hogy a Fidesznek semmit nem lehet elhinni, és a választás tétje az is, hogy véget vetünk-e ennek a kormány által befejezni nem akart folyamatos hazudozásnak, a választók folyamatos átverésének" - írja közelményében a Jobbik. 
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását