2024. április 18. - Andrea, Ilma

Megpróbált Merkelhez férkőzni a bolond

Egy berlini kórház pszichiátriai osztályára utaltak egy férfit, akit rendőröknek kellett lefogni, mert megpróbált Angela Merkel kancellár közelébe férkőzni - jelentette csütörtökön a Die Welt című német lap a hírportálján.
2018. március 15. csütörtök 14:39 - HírExtra
 
Az eset még szerdán történt, miután Angela Merkelt a szövetségi parlamentben (Bundestag) megválasztották kormányfőnek, és elindult az államfőhöz, hogy átvegye kinevezési okmányát.

A több hírtelevízió által megörökített jelenet a Bundestag épületének egyik bejáratánál játszódott le, amikor a negyedik alkalommal megválasztott kancellár kilépett a kapun. A felvételeken látni, hogy néhány méterrel távolabb két civil ruhás rendőr lefog és a földre teper egy fiatalembert, aki valamit kiabál a kormányfőnek. Nem lehet kivenni, hogy mit akar a politikus tudomására hozni.

A csütörtökön közölt részletek szerint a fiatalember 23 éves és Afganisztánból származik. Előállították, azonosították, rendőri intézkedéssel szembeni ellenszegülés miatt feljelentették, majd pszichés állapota miatt kórházba küldték.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását