2024. március 19. - József, Bánk

Újabb pofont kapott a fideszes média

Nem állt meg a Jobbik száznál a kormány hazugsággépezete ellen megnyert sajtópereket illetően - írja a jobbik közleményében.
2018. március 15. csütörtök 07:28 - HírExtra
 

"Ma reggel először a Fővárosi Törvényszék nem találta meg azt a muszlim szimbólumot, a félholdat a Jobbik logójában, amit a Ripost ott korábban felfedezni vélt, és kötelezte elsőfokon Orbán Viktor kedvenc szennylapját helyreigazítás közlésére és a perköltség megfizetésére" - írja a Jobbik.

"Nem sokkal később pedig a Fővárosi Ítélőtábla mért egy talán Gajdics Ottó számára is emlékezetes csapást a Magyar Időkre. A táblabíróság jogerős döntése azért kötelezte perköltséggel együtt közel félmillió forint megfizetésére az ’50-es évek Szabad Népének stílusában másokat rágalmazó lapot, mert korábban több helyi jobbikos alapszervezet megszűnéséről vizionált egy cikkben" - írja a párt. 

"A Jobbik hamarosan kormányra kerül, és akkor a fenti eseteknek egyszer és mindenkorra vége lesz! A folyamatosan hazudozó propagandagépezet nem sok tízmilliós állami támogatásra, hanem legalább ilyen mértékű bírságokra számíthat, ha az eddig folytatott tevékenységükön nem hajlandóak változtatni." - zárják közleményüket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását