2019. március 25. - Irén, Irisz

Terráriumok, akváriumok

Terrarisztikai és akvarisztikai börzét rendeznek vasárnap a Fővárosi Művelődési Központban, ahol leopárdgekkó szépségversennyel és különböző előadásokkal is várják a látogatókat.
2018. március 16. péntek 09:51 - HírExtra
 

A Terra-Akva börzén pókok, kígyók, békák, hüllők, teknősök, csigák és kétéltűek lesznek láthatók szakszerű körülmények között a vadászgörények, egerek, apró rágcsálók, sünök és díszhalak mellett - közölték a szervezők az MTI-vel.

A 10 órakor kezdődő rendezvényen már a nyitástól megtekinthetők a leopárdgekkók, amelyeket a zsűri mellett a közönség is díjazhat. Nevezni a www.terraakva.hu oldalon megadott információk alapján lehet.

A lepkék helyes tartásáról és tenyésztéséről Benyó András, a nyílméregbékák tartásának higiéniai szempontjairól pedig Hévizi Gergő tart előadást. A rendezvényen személyesen lehet kérdezni a hazai legrangosabb tenyésztőktől, akik hosszú évek tapasztalatait tudják megosztani az érdeklődőkkel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását