2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Itt van Jázmin, a magyar kamion!

Ünnepélyes keretek között leplezték le a kétszeres EB győztes, kétszeres angol bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team 2018-as versenykamionját. Az eseményre az AMTS-en került sor Homolya Róbert közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke, Horváth Richárd, Hatvan polgármestere és a csapat vezetőségének részvételével.
2018. március 27. kedd 11:31 - HírExtra
 
2018-ban ismét teljes Európa-bajnoki szezont fog futni Magyarország egyetlen kamionversenyző csapata, a kétszeres EB győztes, kétszeres angol bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team.

A versenyszezonra történő felkészülés hónapokkal ezelőtt elkezdődött, ennek részeként a csapat kamionja is teljes felújításon esett át. A kívül-belül megújult monstrum túl van már az első teszten, melyen minden eddiginél gyorsabbnak bizonyult. Az eredmények alapján reális az esély, hogy az OXXO Hungary Truck Racing Team Ryan Smith pilótával ismét előkelő helyet vív ki magának a sportág legmagasabb szintű versenysorozatán.



A nagyközönség előtt az Európa-bajnoki esélyes versenykamion az AMTS, „Magyarok a világ autógyártásában” kiállításán mutatkozott be először. A Jázmin névre keresztelt járművet ünnepélyes keretek között Homolya Róbert közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke, Horváth Richárd, Hatvan polgármestere, Tököly László az OXXO Hungary Truck Racing Team elnöke és Sárosi Brúnó csapatfőnök leplezte le.


- Jázmin bemutatását óriási érdeklődés övezte. Hatalmas öröm ez számunkra, hiszen azt jelzi, hogy a sportág kezdi visszanyerni a rangját itthon, Magyarországon. Köszönjük a sajtó és a közönség támogatását – mondta Sárosi Brúnó, az OXXO Hungary Truck Racing Team csapatfőnöke.
Forrás: Oxxo
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását