2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Itt tart a magyar könnyűzene

Mások mellett Durkó Helénának, Ferencz Péternek és a Pünkösdi Zenei Missziónak ítélték oda idén a Szikra-díjat, Pajor Tamás pedig életműdíjban részesült. A keresztény könnyűzenei elismeréseket csütörtökön gála keretében adták át.
2018. március 30. péntek 12:13 - HírExtra
 
A kezdeményezés célja a magyar keresztény zenei kultúra megerősítése és támogatása. A díj elnyerésére keresztény szellemiségű alkotók pályázhattak alkotásaikkal. A Horváth Gergely (rádiós műsorvezető), Mező Misi (zenész), Madarász Isti (filmrendező), Gável Gellért (zenész), ifj. Balog Ferenc (zenész), Bolyki György (zenész, producer) alkotta zsűri ezekből választotta ki a győzteseket - közölte a program kommunikációjával megbízott ügynökség pénteken az MTI-vel.

A legjobb dal kategória nyertese Durkó Heléna és Ferencz Péter lett Csend című számával, a legjobb dalszövegért Cserpes Abigél Sárát díjazták (Gyógyító léptek). A legjobb dicsőítő dal az Unless együttes Dobner Illés és Czibulya Ádám szerezte Nem változol című száma lett. A legjobb előadásért járó elismerést a Pünkösdi Zenei Misszió kapta a Te vagy az élet című daláért. A "legjobb videoklip" kategória győztese Petrőcz Rafael Mikes (Tibes) Alvajárók ébredése című dala lett.

A gála különlegessége volt, hogy a programban a csak erre az estére összeállt keresztény All Star csapat különböző, nem a keresztény zenei világban szerzett érdemeikről híres alkotókkal adott közös koncertet. Színpadra lépett a Bolyki Brothers és Tóth Vera, Gyárfás István és Elek István, Pajor Tamás és az Amen, a Peet Projekt és Szolnoki Péter, valamint a Keresztkérdés és Lóci.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását