2024. március 29. - Auguszta

Akon tolja a bulit Debrecenben

Az idei debreceni Campus fesztivál legnagyobb sztárvendége az amerikai hiphop és R&B énekes, dalszerző, producer Akon lesz - közölte Bakó Csaba, a fesztivál sajtófőnöke szerdán az MTI-vel.
2018. április 5. csütörtök 07:22 - HírExtra
 

Közleménye szerint a fesztivál facebook-oldalán jelentette be, hogy idén nyáron a marokkói-holland DJ-producer R3hab, a drum and bass előadó Sigma és a Téglás Zoltán vezette kaliforniai hardcore/punk Ignite is Debrecenbe érkezik.

Aliaune Thiam, ismertebb nevén Akon a legsikeresebb előadók közé tartozik. Slágereivel meghódította a világot, eddig olyan gigasztárokkal készített már közös felvételt, mint Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Gwen Stefani, David Guetta, Flo Rida, Whitney Houston vagy Michael Jackson. Az utóbbi években a saját dalok helyett inkább betársult egy-egy projektbe a legfrissebb ebből, a Campus egyik korábbi sztárfellépőjével Bob Sinclair-el közös dala, a "Til The Sun Rise Up" - olvasható a közleményben.

Bakó csaba hozzátette: Akon amikor épp nem zenél, fontos ügyeken dolgozik. Olyan fiatal mérnököket, tudósokat támogat, akik segítségével napenergiával megtermelt elektromossághoz juthatna több mint 600 millió ember Afrikában.

Akon, Sigma, R3hab és az Ignite mellett kiemelt jubileumi műsorral készül Ákos, a Tankcsapda és Lovasi András is. A debreceni Nagyerdőben fellép továbbá Majka & Curtis, a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega, a Szabó Balázs Bandája, a Akkezdet Phiai vagy a Brains.

A július 18. és 22. között zajló Campuson több mint kétszáz koncertet terveznek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását