2024. március 29. - Auguszta

Mentősökre támadt

Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség - közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.
2018. április 17. kedd 13:41 - HírExtra
  

A tájékoztatás szerint az eset még 2017 júliusában történt. A mentősöknek egy sérült férfit kellett ellátniuk, aki végig agresszívan viselkedett velük, folyamatosan szidalmazta őket. Végül sikerült beültetniük a mentőautóba és becsatolták a biztonsági övét is, majd elindultak a kórházba.

A férfi menet közben többször megpróbálta kicsatolni a biztonsági övet, melyet a mentőápoló megakadályozott. Mivel egyre agresszívebb lett, megálltak az autóval és rendőri segítséget kértek. Ekkor a vádlott kicsatolta a biztonsági övet, és a mentőápolóra és a gépkocsivezetőre támadt. Többször megpróbálta megütni, megrúgni őket, a mentőápoló bal csuklója eltört.
Végül a kiérkező rendőrök fékezték meg az agresszív beteget.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását