2024. március 19. - József, Bánk

"Kásler alkalmatlan miniszternek"

Kásler Miklós ​n​épjóléti ​b​izottsági meghallgatásán bebizonyította, hogy a kormánynak lehet Balog Zoltánnál is rosszabb ​emberi erőforrás minisztere - írja a PM, majd hozzáteszik - az EMMI a következő négy évben is ugyanarra a rombolásra készül, amit Balog Zoltán csinált 2010 óta.
2018. május 15. kedd 08:04 - HírExtra
 
Kásler Miklós bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan a miniszteri pozícióra - véli a Szabó Tímea, a párbeszéd frakcióvezetője. A politikus azt írja: "Értékekről beszélt és szerinte ezeknél nincs fontosabb, viszont a konkrétumokról nem hallottunk semmit. Nem tudjuk mi lesz a sürgősségi ellátással, a kórházi fertőzések megelőzésével, vagy a szakdolgozók béremelésével. Kásler Miklós a szociális dolgozókat is megalázta, amikor azt hazudta, hogy az elmúlt néhány évben a bérük több, mint 60%-al növekedett. De ugyanezt tette a mentősökkel és gyakorlatilag minden közalkalmazottal. "

Szabó Tímea úgy véli, a magyarok semmi jóra nem számíthatnak a mostani ciklus alatt sem. Szerinte nem​ fogják megemel​ni ​a családi pótlék​ot​, nem jut több pénz az alapellátásra és nem lesz több háziorvos sem; a gyermekvédelem pedig még rosszabb helyzetbe kerülhet, ugyanis Kásler Miklós egyik, az ágazattal kapcsolatos kérdést sem válaszolta meg.

A Párbeszéd ennek ellenére mindent meg fog tenni azért, hogy a közpénzekből ne Orbán családja, hanem minden magyar ember gyarapodhasson.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását