2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Összefogtak a rajongók: hétmillió gyűlt össze a Csengetett, Mylord közönségtalálkozóra

Már biztos, hogy szeptember 22-én megrendezik hazánk első Csengetett, Mylord? Közönségtalálkozóját. A rendezvényt közösségi finanszírozásból szervezik, amelyet több mint 800 rajongó összesen 7 188 000 forinttal támogatott meg. Az összeg minden várakozást felülmúlt, a találkozón azonban már csak az vehet részt, aki június 19 és július 17 között hozzájárult a szervezéshez.
2018. július 20. péntek 13:47 - HírExtra
 
Négy hét alatt hétmilliót gyűjtöttek össze a rajongók az ország első Csengetett, Mylord? Közönségtalálkozójára. Ennek köszönhetően a népszerű brit sorozat sztárjai közül Susie Brann (Miss Poppy),Catherine Rabett (Miss Cissy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James), Perry Benson (Henry), Su Pollard (Ivy) is Magyarországra látogat szeptember 22-én.

A rendezvényen nem lesz jegyértékesítés, így csak azok vehetnek részt a talákozón, akik legalább ötezer forintal támogatták a szervezést. A teljes egészében civil kezdeményezést három magánember: Polgár Zsuzsa, Hegedüs Kinga és Szijj András koordinálja, akik, bár már ismerik a rendezvény helyszínét, csak azokkal osztanak meg részleteket, akik hozzájárultak a gyűjtéshez.

“Hihetetlen látni, hogy mekkora ereje van ennek a közösségnek és hogy ebben az országban tényleg mindenhol vannak rajongók. A szükséges összeg duplája gyűlt össze, ráadásul nagyon sok egyéb segítséget is kaptunk. A legtöbb utalás – az összeg 90 százaléka – a Positive Communications segítése után érkezett, akik egy PR kampánnyal járultak hozzá a közönségtalálkozóhoz, de városnéző túrával és reptéri transzferrel is beszálltak rajongók. Az pedig végtelenül megtisztelő a számunkra, hogy a HUMOR+ tévécsatorna is felajánlotta segítségét, ahol a sorozat összes része jelenleg is fut, így a rendezvény médiapartnereként rengeteg terhet levett a vállunkról” – mondta el Szijj András, a rendezvény egyik főszervezője.
Forrás: Positive Comm
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását