2024. március 19. - József, Bánk

Csodabogár lett Cseh Laci és Balázs

Valódi önzetlen embereket keres az UNIQA Biztosító támogatásával felhívást közzétevő Csodalámpa Alapítvány. A kezdeményezés célja, hogy megtalálják azokat a hétköznapi segítőket, megyénként minél többet, akik örömmel válnak Csodabogarakká. Az elnevezést azok érdemelhetik ki, akik bebizonyítják, hogy tudnak és szeretnek segíteni. A támogatók ezáltal felkerülnek egy országos térképre, a bevételekből pedig életveszélyes betegséggel küzdő gyermekek kívánságait teljesítik.
2018. november 12. hétfő 15:38 - HírExtra


A november 12. és december 25. között zajló kezdeményezés célja, hogy összehozza mindazokat, akik kisebb-nagyobb összegekkel szeretnék támogatni a kisbetegek kívánságainak teljesülését, így szerezve óriási örömöt számukra.

A másfél hónapos megmozdulás során egy igazán látványos, élő térképen követhetjük nyomon, melyik ország-, városrész vagy éppen kerület a legaktívabb. Kiderül, hol él a legtöbb olyan ember, aki valóban szeretne segíteni, megragadva e különleges lehetőséget.

„Az Alapítvány küldetése immár 15 éve, hogy életveszélyes betegségben szenvedő, 3 és 18 év közötti gyermekek álmait váltsa valóra, s ezzel lelki támogatást nyújtson a betegségük leküzdéséhez” – mondta Felkai Márta, az alapítvány kommunikációs szakértője.

Olyan közismert hírességek is Csodabogarakká váltak már, mint Rudolf Péter Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színész, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó, Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó, Sebestyén Balázs televíziós és rádiós műsorvezető, akik hozzájárulásukkal szeretnének minél többeket inspirálni arra, hogy részt vegyenek ebben a nagyszerű összefogásban.

Sebestyén Balázs számára nem ismeretlen az alapítvány munkája.

„Szülőként rendkívül érzékenyen érint a témakör és kötelességemnek érzem segíteni. Számos esetben dolgoztam már együtt a Csodalámpa Alapítvánnyal és több különleges kívánság teljesítésében vállaltam már szerepet, így nem kérdés, hogy ez alkalommal is támogatom őket” – tette hozzá rádiós, tévés műsorvezető.
Forrás: positive.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását