2024. március 29. - Auguszta

Marhára nagy zúzás lesz a VOLT Fesztiválon

A koncerten minden bizonnyal felhangzik a GN'R számos ismert száma, köztük a Paradise City, a Welcome to the Jungle vagy a You Could Be Mine.
2018. november 22. csütörtök 12:41 - HírExtra
A négynapos rendezvény 2019-ben június 26-tól 29-ig tart. A nyitónapon a nagyszínpad a rockereké: a fő műsorszám a kilenctagú amerikai metálegyüttes, az 1995 óta működő Slipknot koncertje, előtte a jövőre 30. születésnapját ünneplő Tankcsapda is zenél - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

A legismertebb Guns N' Roses-dalok is elhangzanak a fesztivál második napján, 2019. június 27-én, amikor a GN'R gitárosa lép fel saját zenekarával, a Slash ft. Myles Kennedy & The Conspiratorsszel.

A csapat idén ősszel adta ki legújabb, Living the Dream című lemezét, de a koncerten minden bizonnyal felhangzik a GN'R számos ismert száma, köztük a Paradise City, a Welcome to the Jungle vagy a You Could Be Mine.

Hell Yeah! 



A VOLT történetében többször adott már emlékezetes koncertet Parov Stelar csapata, amely jövőre visszatér. Az osztrák elektro-szving előadó (eredeti neve Marcus Fuereder) napjainkra a legnagyobb fesztiválokat is meghódította, legutóbb tavaly jelentetett meg lemezt The Burning Spider címmel.

Szintén eljön jövőre Sopronba a népszerű német dj-producer, Robin Schulz, akárcsak a három évvel ezelőtt Lost on You című slágerével ismertté vált amerikai dalszerző-előadó, LP (Laura Pergolizzi). A VOLT-szervezők a hazai színtér szereplői közül Rúzsa Magdi, Majka és a Ők, valamint a Punnany Massif 2019-es koncertjét is bejelentették.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását