2024. április 17. - Rudolf

Mit ajándékozzunk karácsonyra?

A családi összejövetelek, kedvenc otthoni szokások, baráti rituálék - nagyon sok módja van a karácsony megélésének. Viszont nem mindig egyszerű kiválasztani a megfelelő ajándékot szeretteinknek. Idén karácsonykor ajándékozd meg őket egy új élményeket nyújtó Braun készülékkel, amit garantáltan imádni fognak!
2018. december 7. péntek 17:25 - HírExtra
 

Lepd meg azokat, akik közel állnak hozzád valami átgondolt és személyes ajándékkal! Ajándékozz egy tartós és hasznos készüléket, ami segít nekik egész évben a toppon maradni! A Braunnal egy olyan eszközt adsz a kezükbe, amivel megteremthetik a személyes stílusukat, hogy mindennap a legjobb formájukat hozzák!

Motiváló szépségápolási eszközök

Ajándékozz akár édesanyádnak, nővérednek, húgodnak, a legjobb barátodnak vagy a szerelmednek biztosíthatod őt az állandóan ragyogó és sima bőrről egész évben, hogy egy pillanatra se kelljen kiszakadnia a pörgésből! Segíts neki formában maradni a Silk-Épil 9 vitalizáló párnájával, amely az arc körvonalaihoz alkalmazkodva gondoskodik a sima bőrről a hét mindennapján. A gyógyfürdők kényeztető élményéért válaszd a Braun FaceSpa Pro arcepilátort, mellyel garantált a folyton friss és sugárzó bőr. A Braun növekvő termékválasztékában a Silk-Expert kollekcióval felszerelt IPL eszközökkel még sosem volt könnyebb elérni a biztonságos, tartós epilációt és a folyton csillogó bőrt.

Alaposan borotvált arc vagy precízen vágott szakáll kompromisszumok nélkül


Kényeztesd férfi szeretteidet a Braun kivételesen gyengéd borotváival és hajformázó termékeivel. Ha az elegáns, borotvált külsőt szereti lepd meg egy Series 9, 7 vagy 5 elektromosborotvával, ami precizitással és kényelemmel dobja fel a reggeli rutint a világ leghatékonyabb borotvájának köszönhetően.

Ha pedig elég igényes ahhoz, hogy tetőtől-talpig ápolja a testét akkor a Braun Styling Range modelljével veheti kézbe az irányítást, hogy precízen és kreatívan szabja meg saját kinézetét.
Forrás: x
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását