2024. március 19. - József, Bánk

PM: "A demokrácia legsötétebb pillanata"

A magyar demokrácia elmúlt 28 évének egyik legsötétebb pillanata következett el hétfő reggel, amikor Hadházy Ákos és Szél Bernadett független képviselőt a magyar adóforintokból fenntartott MTVA biztonsági őrei kidobták a köztelevízió épületéből - írja hétfői közleményében a Párbeszéd.
2018. december 17. hétfő 12:02 - HírExtra
  Elfogadhatatlan, hogy a putyinista hatalomgyakorlás immár ilyen durva méreteket ölt Magyarországon - folytatódik az írás. A Párbeszéd együttérez Hadházy Ákossal és Szél Bernadettel. Emellett követeli az Orbán Viktor befolyása alatt működő MTVA-tól, hogy kérjen bocsánatot a képviselőtől, egyúttal kéri rendőrséget, akadályozza meg, hogy az ellenzéki képviselőket bármilyen inzultus érje.

Mindemellett a Párbeszéd – a többi ellenzéki párttal együttműködve, a kiegyensúlyozott tájékoztatás elvére hivatkozva – továbbra is azt kéri az MTVA-tól: tegye lehetővé, hogy az ellenzéki képviselők beolvashassák a köztelevízióban 5 pontos kiáltványukat.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását