2024. március 19. - József, Bánk

Clean Bandit a SZIN-en

A Clean Bandit lesz a jövő évi Szegedi Ifjúsági Napok egyik sztárfellépője, a brit elektropop együttest 2019-ben csak a Tisza-parti fesztiválon láthatják Magyarországon a rajongók - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
2018. december 18. kedd 10:09 - HírExtra
 

A tíz éve alapított zenekar folyamatosan feszegeti a modern pop határait az elektronikus, dancehall, klasszikus, R&B és pop műfajok változatos keverékével. A nagy áttörést 2014-ben a Grammy-díjas Rather Be című számuk jelentette, Jess Glynne-nel kooperálva. 2016-ban jelent meg a 10 millió eladott példányt produkáló Rockabye kislemez Sean Paul és Anne-Marie közreműködésével. A dal több mint negyven ország sikerlistájának élmezőnyébe repítette a bandát, és kilenc héten szerepét a brit listák élén. Ugyanígy siker volt a Symphony vagy az I Miss You című slágerük Julia Michaels-szel. November végén jelent meg a Clean Bandit új lemeze, a What is Love?.

A legnagyobb múltú, 1968-ban indult hazai könnyűzenei fesztiválon a magyar sztárok közül először lép fel a SZIN-en Rúzsa Magdi, de ott lesz a Follow the Flow és az Anna and the Barbies is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását