2024. március 19. - József, Bánk

3+1 lehetőség a record DFA 127 automatika alkalmazására

A record DFA 127 az egyik legsokoldalúbban alkalmazható nyílóajtó automatika. Kifinomult technológiája, kompakt dizájnja és halk működése rendkívül eltérő igényeket is képes kielégíteni. Íme, 3+1 olyan üzemeltetési terület, ahol a DFA 127 lehet a legoptimálisabb megoldás a lengőajtók automatizálására.
2019. január 22. kedd 18:11 - HírExtra


Az automata nyílászárók hazai piacán vezető szerepet betöltő, 20 éves tapasztalattal és kiemelkedő szakértelemmel rendelkező record termékével, a DFA 127 meghajtórendszerrel univerzális megoldást kínál a nyílóajtók automatizálására. A termékcsalád különböző verziói speciális területeken való használatot tesznek lehetővé.

Láthatatlan és zajtalan padló alatti meghajtás nyílóajtókhoz

A record C127 padló alatti meghajtó szerves részét képezi a termékcsaládnak. A kifejezetten magas esztétikai elvárások teljesítéséhez tervezett rejtett meghajtó működése teljes terhelés esetén is szinte zajtalan. A C127 egy- vagy kétszárnyú keretes, vagy teliüveges ajtókhoz egyaránt használható, rendszere könnyen karbantartható. Nagy előnye, hogy konstrukciós szabadságot kínál az építészeknek, a padlóba süllyesztett rendszer, megfelelő burkolattal fedve harmonikus illeszkedést biztosít.

Automata ajtó, mely vészhelyzet során áram nélkül is nyílik és csukódik

A record DFA 127 INVERSE különlegessége, hogy a nyitáshoz szükséges energiát egy rugó mechanikusan eltárolja. A független hő- és füstelvezető (RWA) rendszer szükség esetén átveszi az irányítást, s ez tápellátás nélkül is lehetővé teszi, hogy kinyíljon az ajtó. Ez a funkció különösen alkalmassá teszi a terméket a közlekedési és menekülési útvonalak nyílásainál történő felhasználásra, valamint hő- és füstelvezető, friss levegő utánpótló rendszerekhez való alkalmazásra.






A lassan mozgók számára is van biztonságos megoldás

A csökkentett energiával is működő DFA 127 LOW ENERGY kitűnő és biztonságos megoldást kínál olyan környezetben, ahol az emberek lassabban mozognak. A sima és egyenletes mozgás, valamint a 1,69 joule-ra korlátozott kinetikus energia lehetővé teszi, hogy a nyitási zónában tartózkodók testi épsége lassabb áthaladás esetén se kerüljön veszélybe, így a termék ideális megoldás, például klinikák folyosóira vagy idősek otthonába.

Mechanika, mely tűz esetén is megbízhatóan zár

Ideálisan alkalmazható speciális tűz- és füstvédelmi határoknál a DFA 127 F. Az automatika a helyi tűzvédelmi rendszerrel összekapcsolható, s ennek köszönhetően, rugóerővel és csukássorrend szabályzóval azonnal lezárja az útvonalat a tűzjelző rendszerből érkező jelzésre. Számos tűzvédelmi profilrendszerrel használható együtt, mechanikus, szekvenciális vezérlése a kétszárnyú tűzvédelmi ajtókra való felszerelést is lehetővé teszi.

A megoldások részleteivel és a termékek pontos paramétereivel kapcsolatban a record Ajtó Kft. szakértő munkatársai örömmel nyújtanak bővebb tájékoztatást.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását