2024. március 19. - József, Bánk

A legjobb táncosok

Az Andrea Silvestri, Váradi Martina versenytáncos duó a magyar bajnokságot és a Hungarian Dance Opent is megnyerte Budapesten a MOM Sport- és Rendezvényközpontban.
2019. február 4. hétfő 12:03 - HírExtra
 

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) hétfői tájékoztatása szerint a hétvégi ob-n - amelyen több kategóriában és korosztályban avattak bajnokot - a legnagyobb érdeklődés a felnőtt latin magyar bajnokságot övezte, melyen a világ- és Európa-bajnoki döntős Andrea Silvestri, Váradi Martina kettős is parkettre lépett. A világklasszis páros végül esélyeshez méltóan győzött - a latinpárosnak ez volt a 11. magyar bajnoki címe -, majd elindult a Hungarian Dance Openen, és ott is aranyérmet szerzett. A felnőtt standard magyar bajnokságon Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka Beáta végzett az első helyen.

Andrea Silvestri elmondta: a céljuk az, hogy a nemzetközi élmezőnyben további sikereket érjenek el, és már most készülnek 2021-es évre.

"Két év múlva ismét világjátékokat rendeznek, ahol szeretnénk újra Magyarországot képviselni. Bízom benne, hogy addig még jobban megerősítjük a pozíciónkat a világ elitjében, hiszen ebben a sportágban a világjátékok nagyon fontos megmérettetésnek számít" - nyilatkozott.
A Hungarian Dance Openen húsz ország versenyzői vettek részt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását