2024. március 19. - József, Bánk

Fucsovics a nyolc között

Fucsovics Márton negyeddöntőbe jutott csütörtökön az 1,96 millió euró (626,5 millió forint) összdíjazású rotterdami keménypályás férfi tenisztornán, miután legyőzte a kilencedik helyen kiemelt georgiai Nikoloz Baszilasvilit.
2019. február 15. péntek 10:04 - HírExtra
 

Nem indult jó a találkozó Fucsovics számára, aki 2:2 után elbukta az adogatását. 5:5-nél azonban beérte riválisát, a rövidítésben pedig - amelyben Baszilasvili szervából nem nyert pontot - magabiztosan zárta le a 46 percig tartó első játszmát.

A második szett rögtön a 27 esztendős nyíregyházi teniszező két brékjével kezdődött. Mivel saját adogatásait hozta, így 5:1-nél Baszilasvili a mérkőzésben maradásért szervált, ám sikertelenül, így 6:1-gyel végződött a 34 perces második játszma.

A vasárnap Szófiában döntőt játszó Fucsovics összességében 1 óra 21 perc alatt biztosította helyét a negyeddöntőben, ahol az első helyen kiemelt Nisikori Kejjel találkozik.

Eredmények, nyolcaddöntő:
Fucsovics Márton-Nikoloz Baszilasvili (georgiai, 9.) 7:6 (7-1), 6:1

korábban:
Nisikori (japán, 1.)-Gulbis (lett) 6:1, 6:4
Medvegyev (orosz, 5.)-Verdasco (spanyol) 6:2, 7:5
Dzumhur (bosnyák)-Kukuskin (kazah) 6:4, 7:6 (7-3)
Tsonga (francia)-Griekspoor (holland) 7:6 (7-5), 6:1

A negyeddöntő párosítása: Nisikori-Fucsovics, Wawrinka (svájci)-Shapovalov (kanadai, 10.), Monfils (francia)-Dzumhur, Medvegyev-Tsonga
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását