2024. április 18. - Andrea, Ilma

Milyen felületeken kereskedhet a Random Capitalnál?

A Random Capital, a legnagyobb hazai lakossági brókercég több, könnyen és egyszerűen kezelhető kereskedési felületet kínál ügyfelei számára. Mivel a szervezet célja és filozófiája, hogy a hétköznapi emberek igényeinek és pénztárcájának megfelelően nyújtsanak segítséget a tőzsdei kereskedelemben, kereskedési felületeiken is gyorsan és könnyen ki lehet igazodni. Rövid összefoglalónkból megtudhatja, melyik kereskedési felület, milyen előnyökkel jár.
2019. február 23. szombat 19:24 - HírExtra
 Netboon: egyszerű, de nagyszerű

Ahogy a neve alapján is sejthető, a Netboon olyan felület, amely az interneten keresztül gyakorlatilag bárhonnan elérhető. Ennek segítségével bárhol is legyen az ügyfél, akár pihenés, akár munka céljából utazott el, bármikor hozzáférhet e kereskedési felülethez.



A rendszer elrendezésének köszönhetően, mindig könnyen megtalálja az általa választott és leginkább követett értékpapírokat, valamint különböző elemzéseket és friss híreket is könnyedén olvashat. Így pont elegendő információval rendelkezik ahhoz, hogy ügyleteit kezelni tudja, a rendszer egyszerűségének köszönhetően pedig ezeknek az információknak a megszerzéséhez hosszasan kutakodnia sem kell. Számlájáról természetesen itt is informálódhat, a Villámkattintás funkció pedig segít kihasználni a hirtelen adódó eladási és vételi lehetőségeket.

Randi

A Randi a Random Capital legösszetettebb és leginkább széleskörű információit nyújtó, szoftverként letölthető kereskedési rendszere. Ezen keresztül, bármilyen gazdálkodó megfelelően tud informálódni ahhoz, hogy jó döntést hozzon, akármilyen típusú tevékenységet is végez. Akár napi rendszerességgel kereskedik, akár hosszabb távon fekteti be pénzét, a Randiban nem fog csalódni.

A Netboon-hoz hasonlóan, itt is könnyedén hozzájuthat a számára releváns elemzésekhez és hírekhez, ahogy számlájának részletes áttekintésére is lehetősége van. A rendszerben talál még ingyenes grafikonrajzolót és ajánlati könyvet, valamint több értékpapír alakulását, mozgását is lehetősége van egyszerre követni. Ezek a funkciók mind az ügyfél segítségére lehetnek abban, hogy minél jobb döntések meghozatalával egyre sikeresebbé váljon.

Mobil Broker, a hordozható kereskedési felület


Az ingyenes, bármilyen internetkapcsolattal, illetve érintőképernyővel rendelkező okostelefonon használható Mobil Broker olyan kereskedési felület, amelynek köszönhetően még számítógépre sincs szükség ahhoz, hogy az ügyfél kezelni tudja ügyleteit. Bármilyen operációs rendszeren keresztül, bárhonnan kereskedhet és követheti a valós idejű árfolyamokat.
Forrás: x
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását