2024. március 29. - Auguszta

A legnagyobb tavaszi kedvencek arcápoláshoz

Ebben a rövid cikkben összeszedtünk neked a The Body Shop kínálatában fellelhető legnépszerűbb tavaszi termékeket. Nézzük, melyek ezek.
2019. március 26. kedd 10:36 - HírExtra

Szikrázó napsütésre fényvédős hidratáló tej

Amellett, hogy örülünk az egyre hosszabb nappaloknak, nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy a bőrünknek nem minden szempontból tesz jót az erőteljes napsütés. A káros UV sugarak nagyban hozzájárulnak a bőr idő előtti öregedéséhez, ezért ha hosszú távon is meg szeretnéd őrizni bőröd fiatalságát, érdemes rendszeresen használnod a Drops of Youth fényvédős hidratáló tejet.

Drops of Light hámlasztó gél a tavaszi nagy tisztításhoz

Ahogy az ablakokra és a lakásra, úgy az arcbőrödre is ráfér időnként a nagytakarítás. A tavasz remek nyitánya lehet, ha egy újfajta arctisztító segítségével megszabadítod a bőrödet a lerakódott szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől is. Ebben hatékony eszköz lehet számodra a Drops of Light hámlasztó gél, ami hatékonyan tisztít, sima, puha és üde arcbőrt hagy maga után.

C-vitaminos arcápoló szérum

Ahhoz, hogy a téli időszak után újra lendületbe jöjjön, a szervezetnek sok-sok vitaminra van szüksége. Szintén igaz ez az állítás a bőrünkre is, amelynek egyik legfontosabb tápanyaga a C-vitamin. A The Body Shop C-vitaminos szérumával megadhatod bőrödnek a szükséges utánpótlást.

E-vitaminos Aqua Boost eszencia a hidratáláshoz

A hidratálás és a vízfogyasztás egész évben nagyon fontos. A nagy tavaszi megújulás keretében érdemes egy új arcápolót a napi rutinodba bevezetni. Ilyen lehet például a frissítő és hidratáló E-vitaminos Aqua Boost eszencia, amelyet az arctisztítás után érdemes felvinned az arcodra. Azonnal beszívódik, instant hidratálás löketet ad a bőrnek, aktivizálja és felkészíti azt a további ápolásra.


Intenzíven Revitalizáló nappali arckrém a ragyogó bőrért

Télen a bőr tónusa gyakran megfakul, sápadtabb és szürkésebb, mint a többi évszakban. Az Oils of Life termékcsalád magolajak és esszenciális olajak segítségével táplálja és regenerálja a bőrt, így adva vissza annak egészséges ragyogását. Érdemes minden reggel az arcápolási rutin utolsó lépéseként használni, hogy bőröd hosszú távon fiatalos és egészséges lehessen.

Amazóniai Acai bogyós energizáló arcmaszk a tavaszi fáradtság ellen

A reggeli és esti rutin mellett érdemes különleges termékeket is kipróbálnod, ha arcápolásra kerül a sor. A fáradt téli bőr legjobb ellenszere a The Body Shop egyik Superfood arcmaszkja, amiért rövid és hosszú távon is hálás lesz majd a bőröd.

Például a 100% vegán Amazóniai Acai bogyós arcmaszk antioxidánsokban és C-vitaminban gazdag brazil Acai bogyót tartalmaz, ami segít eltüntetni a stressz és a fáradtság nyomait, míg a koffein tartalmú brazil guarana mag kivonat a bőr energizálásáért felelős.

Aloe nyugtató arcmaszk

Az Aloe nyugtató arcmaszk azonnal intenzíven nyugtatja és hidratálja a bőröd, hogy egy kis feltöltődés után ismét belevethesd magad a mindennapokba.
 
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását