2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Dumbo nyert, de nem annyira

A Dumbó című élőszereplős, elefántos családi film a várakozásoktól messze elmaradva, mindössze 45 millió dolláros (12,3 milliárd forint) jegyárbevétellel nyerte az észak-amerikai mozis hétvégét - írta a Variety.com iparági becslésekre hivatkozva.
2019. április 1. hétfő 10:05 - HírExtra
 

A Disney Tim Burton rendezte remake-jének elkészítése 145 millió dollárba került. Eddigi amerikai bevétele kevesebb mint fele A szépség és a szörnyetegének, a stúdió két évvel ezelőtti élőszereplős klasszikusának, vagy A dzsungel könyve 2016-os megfilmesítésének.

A nagy füleivel repkedő kiselefánt meséje a második helyre szorította vissza a Jordan Peele rendezte Mi című horrort, amelyik 33,6 millió dollárt gyűjtött a hétvégén, ezzel második hétvégéjén észak-amerikai jegyárbevételét 128,3 millióra növelte.

A Marvel Kapitány 20 millió dollárral a harmadik helyet szerezte meg a hétvégi sikerlistán, ezzel észak-amerikai jegyárbevétele több mint 350 millió dollárra duzzadt.

A Két lépés távolság (Five Feet Apart) című romantikus dráma 6,3 millióval a negyedik, az Unplanned című, egy nem várt terhesség problémáival foglalkozó film pedig az ötödik helyre jutott 6,1 millió dolláros jegyárbevételével.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását