2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Tiger Woods nyert, a fogadóiroda bukott

Minden idők legnagyobb veszteségét könyvelte el egyetlen fogadásra vonatkozóan a William Hill fogadóiroda amerikai részlege, miután egy játékos kedden, Las Vegasban Tiger Woods sikerére fogadott a golfozók Augustában rendezett US Masters versenyén - és nyert.
2019. április 15. hétfő 10:27 - HírExtra
 

Az iroda hétfőn számolt be arról, hogy az SLS Kaszinóban működő fogadóhelyiségükben egy férfi - aki korábban még soha nem játszott a William Hillnél - 85 ezer dollárt (24,2 millió forintot) tett fel a 43 éves sztár sikerére, amely 14-szeres nyereménnyel kecsegtetett.

Woods vasárnap aztán kiélezett versenyben, egy ütés előnnyel diadalmaskodott Augustában, így a William Hillnek 1,19 millió dollárt (338,3 millió forint) kell majd kifizetnie. Az ESPN honlapja szerint ez a negyedik olyan fogadás az iroda történetében, mely után hétszámjegyű összeget kell fizetnie. Az ezt megelőző három fogadást egyaránt a Philadelphia Eagles amerikaifutball-csapatának tavalyi Super Bowl-győzelmére tették meg.

Az amerikai fogadóiroda kereskedelmi igazgatója az ESPN-nek elárulta, hogy a mostani Mastersszel minden idők legnagyobb veszteségét szenvedték el. Viszont nem ez a cég az egyetlen, mely pórul járt: a SuperBook egyik alelnöke úgy nyilatkozott, hogy még nincsenek meg a pontos kimutatások, de minden bizonnyal komoly mínusszal zárják a Masterst, mely - emlékei szerint - a korábbi években mindig nyereséget hozott cégének.

A hosszú kihagyás után tavaly év elején visszatért Tiger Woods karrierje során ötödik alkalommal nyerte meg a Masterst, 14 után először.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását