2024. március 19. - József, Bánk

Csomagajánlatok közötti választás

A csomagajánlatok nem a mai kor találmányai, csak napjainkban kapták meg ezt a megnevezést. Csomagajánlatnak nevezhetünk bármit, ahol több termék vagy szolgáltatás együtt olcsóbban alapon kerül meghirdetésre. A csomagajánlatok mindig jó ajánlatok, ha már csak a csomag egy elemével szimpatizálunk, miért ne vetnénk bele magunkat az ajánlat többi lehetőségébe is?
2019. május 18. szombat 10:05 - HírExtra
 
A csomagajánlatok típusai

Vannak lényegében kisebb és nagyobb csomagok is. Természetesen a bennük foglalt szolgáltatások bővülésével a csomag ára mégsem nagyon növekszik meg. Tehát érdemes a kicsit nagyobb színvonalú, a legtöbbször prémium megnevezésen futó csomagot választani.

A több szolgáltatással rendelkező csomagot is érdemes számításba venni, mivel több extrával fognak minket a program folyamán elkényeztetni. Ha már egyszer arra adjuk a fejünket, hogy meglepjük magunkat, családunkat vagy barátainkat egy ilyen élménnyel, ne fosszunk meg magunkat semmitől.

A legjobb csomagajánlatok

A legjobb ajánlatok a kedvező áraik mellett a többrétegű szolgáltatásokkal is várnak bennünket. A tavaszi, budapesti, egy napos, teljes körű lehetőségek közül a Rudas Bistro csomagajánlataira hívjuk fel a figyelmet.

Az étterem a közismert Rudas Gyógyfürdőben kapott helyet. A Budapest szívében elhelyezkedő komplexum csomagjában a világörökség részét képező budai panoráma megtekintése is szerepel. A gyönyörű kilátás az étterem minden helyiségéből, sőt a teraszról is szemkápráztató látványt nyújt.



A napi felfrissülési csomagban természetesen az egész napos fürdőbelépő is szerepel, melynek keretein belül a frissen megnyitott szaunavilág és az uszoda részleg is a rendelkezésünkre áll reggel nyolc órától egészen este tíz óráig. Ne felejtkezzünk meg a fürdő medencéiből is megtekinteni Budapest város egyedi panorámáját. A legkisebb ajánlatuk EXTRA BRUNCH fantázianéven fut. Ennek keretében az étterem a’la cart menüjéről 3 fogást és a gyógyfürdő wellness részlegének szolgáltatásait kaphatjuk meg,köztük a Szauna Világ és a Panoráma Medence nyújtotta kényeztetéseket.

E csomag mellett még a Prémium Brunch és Gastro-Wellness Brunch ajánlatok közül választhatunk. Mindkét csomagban megtalálható a fürdőbelépő, és természetesen az étterem jóvoltából ez étkezéssel egybekötött.

A prémium csomag keretén belül sokkal többet kaphatunk. Ebben a három fogásos menü ebédünk fogásai mellé még a Chef ajánlata is ránk vár. Ha az EXTRA Brunch-ot választanánk, akkor kimaradunk a mesterszakács egyedileg elkészített ételspecialitásából. Pedig ezek azok az egyedi ízlésvilágban készült ételspecialitások, melyek megkóstolásával nyerhetünk betekintést az igazi szakácsok kezeinek tökéletes munkájába.

Látogasson el a Rudas Gyógyfürdőbe, élvezze az 1500 méter mélyről feltörő Juventus termálvíz gyógyító hatását, és adjon helyet a kulináris élvezeteknek a Rudas Bistro vendéglátásában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását