2024. március 29. - Auguszta

Miként biztosít hatékony megoldást a Provident Maxi Kölcsön?

Bármikor adódhat olyan élethelyzet, amikor nagyobb pénzösszeghez szeretnénk hozzájutni, méghozzá lehetőség szerint rövid idő alatt.
2019. június 23. vasárnap 13:34 - HírExtra
 
Ilyenkor egyáltalán nem jelent hátrányt, ha az ügyintézés folyamata bonyolult tennivalóktól és kellemetlen meglepetésektől mentes. Az sem feltétlenül baj, ha az árfolyamból fakadó kockázatoktól távol tudunk maradni, emellett pedig kezest és fedezetet sem kell felmutatnunk.

Másként fogalmazva, amikor kölcsönre van szükségünk, akkor ehhez egy professzionális szolgáltatás keretei között szeretnénk hozzájutni, minél gyorsabban és a lehető legkevesebb adminisztrációval.

Rövid bejegyzésünkben pontosan egy ilyen megoldást mutatunk be. Nézzük meg tehát, hogy milyen módon biztosít hatékony megoldást a nagyobb kiadásokra a Provident Maxi Kölcsön.

Mit érdemes tudnunk a Provident Maxi Kölcsönről?


A legfontosabb célja a komolyabb anyagi kiadásokkal járó események, élethelyzetek, illetve célok kapcsán hatékony megoldást nyújtani. A legmagasabb felvehető összege 1,5 millió forint, aminek a törlesztése havi rendszerességgel történik.

Az igényelhető összeg pontosabban a 600 000 és 1 500 000 Ft közötti tartományban mozog. A kölcsönhöz kapcsolódó futamidő 30 hónap.

A sikeres igényléshez kezes vagy fedezet nem szükséges, a felvett pénzösszeg felhasználásáról pedig szabadon dönthetünk.

További előnye, hogy árfolyam- vagy kamatkockázattal nem jár. Ami a technikai dolgokat illeti, a kölcsön folyósítása, illetve a havi törlesztőrészletek visszafizetése egyaránt banki átutalással zajlik.

Milyen feltételei vannak a Provident Maxi Kölcsön igénylésének?


A szerződő félnek be kell töltenie legalább a 18 éves életkort, és bejelentett magyarországi lakcímmel szükséges rendelkeznie.

Ezen kívül igazolt rendszeres jövedelmet kell felmutatni, az adminisztráció kapcsán pedig az érvényes azonosító okmány szintén feltétel. A pénzügyi tranzakciókhoz ezen kívül még szükség lesz egy saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámlára.

Hogyan lehet igénybe venni a Provident Maxi Kölcsönt?


Az igénylés többféle módon is kezdeményezhető.

Egyrészt a Provident ügyfélszolgálatán a +36 1 354 40 90-es számot tárcsázva. Másik alternatíva a HITEL szót és a nevünket SMS-ben elküldeni a +36-20-332-33-33-es számra. Emellett megoldható mindez online is, a Provident weboldalán, a kölcsön igénylésre kattintva.

Ezután telefonos egyeztetés keretei között tájékoztatást kapunk a kölcsön feltételeiről és jellemzőiről, illetve rögzítésre kerülnek a hitelbírálathoz szükséges adatok is.

A hitelbírálat előkészítése, valamint a szerződéskötés egy megbeszélt időpontban a Provident hitelpontokban fog majd megtörténni.

A kölcsön pozitív hitelbírálat esetén, a szerződéskötést követően 10 munkanapon belül kerül átutalásra a bankszámlánkra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását