2024. április 19. - Emma

MSZP: Félmilliárdot költ a kényelemre a veszteséges álhírgyár

A közel 100 milliárdból működő közmédia vezetői újabb szintet léptek a felelőtlen pénzszórás terén, ugyanis két év alatt 500 millió forintot akarnak csak taxizásra elkölteni - írja keddi közleményében az MSZP.
2019. július 2. kedd 14:03 - HírExtra
 
Az MSZP közleménye:

"Hihetetlenül arcátlan lépés ez egy olyan cégtől, amely közpénzből működik és még az iskolás látogatócsoportoktól sem szégyell belépődíjat szedni, de mindezek ellenére is képes többmilliárdos veszteséget összehozni.

Már így is rengeteg pénzbe kerül a magyaroknak a nagyüzemi álhírgyártás finanszírozása, most már itt az ideje, hogy visszafogják magukat!

A közmédia vezetői vegyenek vissza a luxuskiadásokból, felejtsék el a taxizást és inkább próbálják ki a budapesti tömegközlekedést, amelynek a problémáit folyamatosan elhallgatják. Ha a közmédia csak arról képes beszámolni, hogy milyen jól mennek a dolgok Budapesten, akkor csak megfelelő lesz a dolgozóinak is a BKV."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását