2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Prémium minőségben lenne szüksége reklámtollak feliratozására?

A nagyobb vállalkozások és cégek életében nagyon fontos helyen állnak a reklámajándékok. Ezekekkel lehet még több ügyfelet szerezni, ezekkel lehet jobb kapcsolatot kiépíteni az ügyfelekkel. Az ajándéktárgyakat általában nagy mennyiségben rendelik meg, így kiemelkedően fontos szerep jut annak, hogy mennyire megfizethetőek.
2019. július 17. szerda 08:37 - HírExtra
 

 A reklámtollak többoldalú különlegességek: nem csupán segít, hogy minél többen ismerhessék meg a cég nevét, de ebben az esetben egy igen csak hasznos tárgyról van szó, amelyet az ügyfelek ingyen kapnak.

Miért választják olyan sokan a reklámtollakat?

Egyre több cég választja a reklámajándékokat, ugyanis ez összehasonlítva bármely más hirdetési módszerrel az derül ki, hogy ezek messzemenőleg a legeredményesebbek.

Hogy mi helyezhető el egy ilyen reklámajándékon? Gyakorlatilag a cég bármely adata. Felkerülhet rá egyszerűen a cég logója, a neve vagy egy márkanév, de egy elérhetőségi cím vagy telefonszám is. E tekintetben a lehetőségek szinte végtelennek bizonyulnak, ha a szín, betűtípus és betűméretek opcióival is bővítjük a skálát. És hogy miért pont a reklámtollak? Mi úgy gondoljuk, hogy a számos lehetőség közül ez az egyik leghasznosabb. Ugyan a legtöbben okostelefonba és laptopba jegyeznek fel minden fontos információt, a tollak így is hasznos társai maradtak a társadalomnak. Rengeteget kell például aláírnunk, de a karácsonyi és születésnapi üdvözlőlapok aláírásakor is jól jöhet egy golyóstoll.

Nem csupán a használhatóság fontos!


Tagadhatatlan tény, hogy mikor használati tárgyat választunk egy üzletben, nem csupán a funkciót tekintjük fontos tényezőnek. Két opció közül, főleg, ha használati tárgyról van szó, a kinézete alapján fogunk dönteni. Sőt! A legtöbb esetben nem a sötétbarna, rózsaszín pöttyös eszközt fogjuk választani, hanem az egyszerű kéket, hiába előbbi felelne meg inkább a funkciónak, melyre kiválasztottuk.

Amikor reklámajándékként a tollat választjuk, mint már azt említettük, sok lehetőség áll rendelkezésre, jó ötlet lehet akár a cég színeiben pompázó darab is.

Reklámtoll céges ajándékként?


A reklámajándékok nem csupán akkor bizonyulnak jó befektetésnek, mikor az ügyfélkört bővítenénk! Egy céges rendezvény során ezekkel könnyedén megköszönhetjük egy-egy partnernek a sok éves bizalmat és együttműködést. Egy prémium kategóriás toll szettel nem csupán hasznos ajándékkal bővül az adott partner igazgatója vagy munkatársai, de az ajándék tökéletes professzionalizmust sugall. Ilyenkor, ha nem a cég hírnevének növelése a cél, a feliratozás egészen minimálisan történik, hiszen a bizalom már meg van, csupán egy apró emlékeztetőnek kell kerülnie a tollra, hogy ez az adott toll bizony a mi cégünk kedvessége.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását