2024. március 19. - József, Bánk

Dobozok és szerelékes ládák a Damil.hu kínálatában

Egy gyakorlott horgász pontosan tudja, hogy doboz és szerelékes láda mindig is kelleni fog. Elvégre a tárolandó cuccokból sosem lesz kevesebb, azok mindig csak gyarapodnak. Hogyha pedig el szeretnénk kerülni a káoszt, akkor egy horgászdoboz kellő struktúrát adhat a pakoláshoz.
2019. augusztus 17. szombat 09:54 - HírExtra
 

Horgászat módszerétől teljesen függetlenül érdemes tehát megoldani azt, hogy a szükséges kellékek mindegyikének helyet találjunk. Ennek megfelelően igény, illetve a rendelkezésre álló felszerelés nagysága szerint célszerű beszerezni a szerelékes ládát, dobozt, illetve egyéb megoldást a tároláshoz.

Rövid bejegyzésünkben azokat a megoldásokat mutatjuk meg, amit a Damil.hu biztosít a vásárlók részére.

Szerelékes láda a nagy tételben való pakoláshoz


Kár is vitatni, egyszerűen létezik az a mennyiség a szerelékeket és kiegészítőket illetően, ami már egy egész ládát kíván. Szerencsére a gyártók igazodtak a horgászok igényeihez, ezért minőségi és strapabíró darabok állnak rendelkezésre.

Természetesen maga a kialakítás is segít abban, hogy a változatos méretű és nagyságú kiegészítők egytől egyig a helyükre kerüljenek. Legyen szó a kisebb helyet foglaló horgokról, előkékről vagy rögzítőkről, illetve a nagyobb helyigénnyel rendelkező ólmokról, kosarakról vagy zsinórokról, egyszerűen mindennek meglesz a maga tökéletes pozíciója.

Ennek megfelelően kéznél is lesz az a kiegészítő akkor és ott, amikor a leginkább szükségünk lesz majd rá.

Előketartó

Hogy miért van szükség előketartóra? Nagyon egyszerű, aki pedig már kénytelen volt teljesen új előkét kötni ideálisnak nem nevezhető körülmények között, az pontosan érti is a legnagyobb előnyét.

A titok nyitja a rendelkezésre álló idő legjobb kihasználásában rejlik. Amikor a vízparton vagyunk, akkor horgászni kell, amennyit csak tudunk. Ezért ideális esetben tucatnyi előkötött szerelék áll a rendelkezésünkre, amiket egyetlen mozdulattal tudunk a főzsinórhoz rögzíteni.

Az előketartó pontosan abban lehet a segítségünkre, hogy ezeket a már készre kötött szereléket biztonságos módon tároljuk a segítségével.

Pergetőláda a ragadozók híveinek

Talán a pergető horgászmódszer az, amelyik az összes horgászmódszer közül a legtöbb kiegészítő meglétét igényli. Nem elég ugyanis a bot, az orsó és a damil, sokszor műcsalik tucatjait kell kipróbálni ahhoz, hogy kapásra bírjuk a halakat.

A sok-sok villantót, gumihalat és egyéb műcsalit pedig valahol tárolni kell. Egy pergetőláda ideális lehet erre a célra, elvégre könnyen magunkkal tudjuk vinni, és mindig kéznél lehet az a műcsali, amire épp szükségünk van.

Ennek köszönhetően nem fogunk időt veszíteni, és eredményesen tudjuk keresni azt a darabot, ami a halak ízlésének a leginkább megfelel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását