2024. március 19. - József, Bánk

Különleges női parfümök

Női parfümökből a választék óriási, rengeteg méltán híres, népszerű márka illatai megtalálhatóak az illatszerek között, de van számos, még kevésbé felfedezett gyártó is a palettán.
2019. augusztus 19. hétfő 18:32 - HírExtra
 
A MyParfüm kínálatában szinte minden neves parfüm márka többféle illata is megtalálható. A weboldalon barangolva biztosan felfedezheted közöttük a kedvenc illatodat. Továbbá a régi klasszikus parfümök mellett számos újdonsággal is találkozhatsz. Válogass a különféle illatok között, akár saját részre, akár ajándékba is. Hiszen a MyParfüm oldalán megvásárolt parfümödet kérheted díszcsomagolásban is, mindössze 490 Forintos felár ellenében. Legalább két parfüm vásárlása esetén pedig már a házhozszállításért sem kell fizetned.

Legyél akár a Chanel, Davidoff, Chevignon, Versace, Bvlgari vagy a Mexx illatok szerelmese, biztosan megtalálod a neked való parfümöt.

Íme néhány biztosan remek választás:

● Bvlgari Omnia Crystalline
● Davidoff Cool Water Game Happy Summer
● Issey Miyake L’eau D’issey

● Mexx Ice Touch New Look
● Moschino Funny
● Lacoste Pour Femme

● Hugo Boss Deep Red
● Tom Tailor Urban Life

Mindegyik tökéletes választás lehet számunkra. Például a lista élén szereplő Bvlgari Omnia Crystalline parfüm a frissen kivirított virágok illatát idézi. Ahogy az elnevezése is utal rá, az illat tiszta és finom, mint a kristály, akárcsak egy mai nő lelke. Egyedi és egy igazán eredeti illat, amely rendkívül érzéki is.

Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a hírességek által megálmodott és nevüket viselő női parfümök. Sok népszerű énekesnő, színésznő, modell és zenekar dobott már piacra parfümöt, így találkozhatsz akár Lady Gaga, Shakira, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Britney Spears, Christina Aguilera, Antonio Banderas, Beyonce, Avril Lavigne vagy akár a One Direction és Paris Hilton illataival.

A MyParfüm kínálatában megtalálható Beyoncé Heat Rush / Rise / Heat és Pulse nevű illatai vagy Christina Aquilera Inspire / Red Sin / Royal Desire / Secret Potion / Unforgettable / Definition és Touch of Seduction elnevezésű parfümjei. Természetesen elérhető Lady Gaga Femme illata, akárcsak a One Direction Our moment és That moment nevet viselő parfümjei.

Érdemes böngészni a kínálatot!

Rendeld meg minél hamarabb a kiválasztott illatot vagy akár illatokat, és a raktáron lévő termékeket akár már 1-4 munkanapon belül kézhez is kaphatod. Több illat vásárlása esetén pedig mindezt ingyenes kiszállítással.

Valóban széles a paletta a női parfümök terén, de nagyon sok nő ragaszkodik a számára kedves, megszokott, néhány kedvenc illatához. A weboldalon biztosan megtalálod ezeket az illatokat. Akik pedig szívesen váltanának éppen parfümöt, rengeteg ajánlat közül tudnak választani.

Parfümöd mellé válassz magadnak a kozmetikumok közül egy hajparfümöt vagy párodnak egyet a férfi illatok közül, esetleg lepd meg magatokat egy unisex illattal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását