2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Érkezik a Vega Fesztivál!

Szeptember 14-15-én Budapesten ingyenes életmód hétvége nem csak növényevőknek a 23. Vegetáriánus Fesztiválon.
2019. augusztus 21. szerda 15:33 - HírExtra
 Fontolgatod, hogy átállj a nyers étrendre, de nem tudod, hogy kezdj bele? Fontos számodra a környezetvédelem? Érdekel, hogy mi fán teremnek a vegán kozmetikumok? Szeretnéd tudni, hogy mik a legújabb orvosi ismeretek a növényi alapú táplálkozásról? Tudtad, hogy az SM betegség tünetein is javíthat a húsmentes étrend? Már húsmentesen élsz, és néhány új receptre vágysz? Akkor 2019. szeptember 14-15-én a 23. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁLon, Budapesten, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban a helyed. Amíg a szülők főznek, meditálnak vagy előadást hallgatnak, a kicsik a játszószobában tölthetik majd az időt. Az esemény idei arca Hevesi Tamás, aki több mint 30 éve maga is vegetáriánus.

2019. szeptember 14-15-én a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.) a környezettudatos szemléletű családi rendezvény táplálkozási szakemberek előadásait, vegetáriánus ételkóstolókat, öko- és bioszemléletű termék-bemutatókat kínál - nem csak vegetáriánusoknak! A két nap alatt ingyenesen kérhetsz tanácsot természetgyógyászoktól, izgalmas dokumentumfilmeket nézhetsz, lesz „főzőszoba”, ahol a fesztivál teljes ideje alatt ínycsiklandozó ételek elkészítését tanulhatod meg, de lesz csoportos jóga, relaxációs foglalkozások, zenei és tánc-programok is. Amíg a szülők főznek, meditálnak vagy előadást hallgatnak, a kicsik a játszószobában tölthetik majd az időt.

Az esemény idei arca Hevesi Tamás, aki immár 30 éve maga is vegetáriánus. „Több szempont alapján döntöttem úgy, hogy nem fogyasztok húst. Egyrészt mert tisztelem az állatokat, továbbá hiszek abban, hogy mindenki azzá válik, amit megeszik, így én inkább leszek zöld brokkoli, mint rózsaszín malac. Végül ahhoz, hogy szeretni tudjuk önmagunkat – és ezáltal másokat is – belső tisztaságra van szükségünk és ebben is segít nekem a vegetáriánus életforma.” – nyilatkozta az edzőként is dolgozó funky-zenész.

A Fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával. A rendezvényre a belépés ingyenes!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását