2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Öt tény Adam Naas-ról

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.
2019. augusztus 21. szerda 11:16 - HírExtra
 
1. Két igazi nehézsúlyú profi áll Adam Naas mögött. A hangmérnöke az a Guillaume de La Villéon, aki a francia zenei élet egyik meghatározó alakja immáron évtizedek óta, a producere pedig a zenészként is ismert Dan Black.

2. Adam Naas szeret elvonulni a világ elől, sőt, igényli azt, hogy időnként kizárólag befelé figyeljen. A The Love Album című 2018-os lemeze is úgy született, hogy először Brazíliába, majd Libanonba "szökött", hogy inspirációt nyerjen. Utóbbi országban a saját gyökereit is kereste.

3. Naas bonyolult belső világát jól jelzi, hogy zenéjében különböző stílusok váltogatják egymást. A soul pop és az indie rock irányzat is jól megfér a repertoárjában, ezzel azt kívánja jelezni, hogy a világon minden instabil és fontos az állandó útkeresés. „Nem egyetlen személyiségem van, hanem ezer” - mondta egyszer Naas.

4. Az Adam Naast inspiráló zenészek legalább annyira sokszínűek, mint maga a francia művész. Nagy hatással volt rá Nina Simone, akit még az édesanyja hallgatott, Etta James, Lauryn Hill, sőt még a Destiny's Child is. A legerősebb benyomást mégis Sam Cooke '64-es A change is gonna come című polgárjogi dala tette rá. „Szeretnék olyan őszintén énekelni, mint ő tette” - mondta Naas.

5. A 27 éves zenei tehetség nemrégiben fejezte be saját profi stúdiója felépítését, egy görög oszlop található a hipermodern, több százezer eurót érő stúdió közepén, a jövőben itt készülnek majd a dalai.

Adam Naas október 21-én mutatkozik be a hazai közönség előtt az Akváriumban.
Forrás: Press Felhang
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását