2024. április 19. - Emma

Milyen eljegyzési gyűrűk léteznek?

Eljegyzési gyűrűk tekintetében elég széles a paletta, ami azért alakult így, mert ez egy nagyon fontos ékszer egy nő életében. Mivel minden hölgy más, mindenkinek más a szimpatikus, így többféle lehetőség közül választhatnak a reménybeli vőlegények. Lássuk is, hogy melyek ezek.
2019. szeptember 15. vasárnap 22:16 - HírExtra
 
Az eljegyzési gyűrűk többsége egy arany karika, amihez adott típusnak megfelelő darabszámú, csiszolású és befoglalású kő illik. A gyűrű maga készülhet sárga, fehér, illetve vörös aranyból egyaránt, sőt akár ezeket kombinálhatják is. Allergiások számára pedig palládiumból, vagy azzal ötvözött aranyból készülhet el az eljegyzési gyűrű.

Solitaire

Ez a típus egy egyköves gyűrűt takar. Neve francia eredetű, ami egyedül befoglalt drágakövet is jelent. Talán mind közül ez a legelterjedtebb és legnépszerűbb eljegyzési gyűrű. A gyémántot úgy foglalják a gyűrűbe, hogy hangsúlyos és csillogó legyen. A tipikus eljegyzési gyűrű inkább a klasszikus stílust kedvelő hölgyek sajátja.

Halo

Ez a mai divatot követi, azaz a középső nagy követ több kisebb veszi körbe, ezzel is kiemelve a csillogását és a szépségét. Kifejezetten a divatkövető hölgyek nagy kedvence.

Trinity

Az úgynevezett háromköves eljegyzési gyűrű. Szimbolikáját tekintve a múlt - jelen - jövő hármasát jelenti, amiből természetesen a közös jövő a legfontosabb. Általában elmondható, hogy a középső kő a hangsúlyos, amit a foglalattal is érzékeltetnek.

Pavé

Ez annak a gyűrűnek a neve, ami egy merő kőből áll, azaz alig látszik az arany a sok kőtől. Igazán tündöklő és csillogó darab, így azok a hölgyek kedvelik igazán, akik számára a csillogás elengedhetetlen.

Cathedral

Az egyik legfinomabb kialakítás, aminek során a követ óvatosan behelyezik a karmok közé. Ennek köszönhetően a figyelem azonnal a kőre irányul, de emellett maximális védelmet is nyújt a gyűrű számára. Pörgős menyasszonyoknak kitűnő választás.

Vintage

Akik szeretik a régi, letűnt korok eleganciáját, azoknak tökéletes választás. Örökké divatos, kortalan darabok, amik egyszerre elegánsak és időtlenek. Ha olyan gyűrűre esik a választás, ami modern, de egyben kortalan szépség is, azzal biztosan nem foghatunk mellé egy olyan hölgynél, aki imádja a kosztümös filmeket.

Channel

A gyűrűbe végig apró gyémántokat foglalnak, de nem annyira sűrűn, mint a Pavé esetében. Ez a középső kő csillogását hangsúlyozza, így a stílusos, modern hölgyek nagy kedvence.

Swirl

Ez egy csavart gyémánt eljegyzési gyűrű, ami romantikus és kifinomult egyben. Mivel érdekes és kifejezetten nőies, így a kreatív hölgyek sajátja, főleg, ha még társul hozzá egy kis művészi hajlam is.

Ahogy az elején írtuk, számos kialakítás közül választhatunk, így ne féljen senki merészet álmodni. Ha még nem lenne meg az igazi, akkor az eljegyzesigyuru.hu oldalon rengeteg gyönyörű gyűrű várja, hogy gazdára találjon.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását