2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Tengerparton kocogóra zuhant a kisgép!

Dél-Kalifornia partjai mentén alacsonyan szállnak a gépek! Egy harmincnyolc éves férfira zuhant kényszerleszállás közben egy kisgép. A tragédia elkerülhetetlen volt, a pilóta nem volt ura a gépnek, a kocogó férfi pedig ipod-ját hallgatta, ezért nem vette észre a közelgő légi járművet.
2010. március 17. szerda 18:29 - Patai Zsuzsi
A dél-Kalifornia béli Hilton Head Island partján található tengerparton kocogás közben meghalt Robert Gary Jones 38 éves eladó, mert rázuhant egy kisrepülőgép. Jones az ipod-ját hallgatta, ezért nem vett észre semmit a közelgő veszélyből. A kisgép pilótája kényszerleszállást akart végrehajtani, ezért következett be a fatális baleset. A körülményeket még vizsgálják, de annyi biztos: kifogyott az üzemanyag a gépből, ezért zuhant le.

Ez a haláleset méltán pályázhatna Darwin-díjra is.

A Darwin-díjat azok a személyek kapják meg, akik érdekes körülmények között lelik halálukat, magától értetődően mindezt posztumusz, hisz személyesen már nem vehetik át. Nevét a kiváló természettudós, Charles Darwin természeteskiválasztódás-elméletéről kapta, hisz ezek az emberek tulajdonképpen szívességet tesznek nekünk, hogy nem örökítik át az önpusztító génjeiket.

Már 1985-ben terjedtek levelek a témáról, de első „hivatalos” kiosztására 1994-ig várni kellett, azóta minden évben kiosztásra kerül. Magát a díjat Wendy Northcutt és lelkes fiatalokból álló csapata találta ki, akik összegyűjtötték minden évben a legviccesebb haláleseteket, majd az kapta meg, akire a legtöbb szavazat érkezett.

Egy haláleset mindig szomorú esemény, de az olyanoké, mint Gary Jones is, mindenképpen jó eséllyel pályázhat Darwin-díjra.

Persze feltehetjük a kérdést magunkban, hogy kocogás és zenhallgatás közben ki az, aki felfelé néz?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását