2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szombaton ringbe lép az ukrán óriás

Szombaton kötelező kihívója, Odlanier Solis ellen lép ringbe Vitalij Klicsko. Bár az ukrán óriás magabiztos győzelmet, sőt kiütést ígér, korántsem biztos, hogy olyan könnyű dolga lesz, mint gondolja.
2011. március 18. péntek 07:53 - HírExtra
A 30 éves Solis 2004-ben amatőrként megnyerte az athéni olimpiát, és háromszoros világbajnokként 2007-ben állt profinak. Eddigi 17 profi meccséből mindegyiken győzedelmeskedett, tizenkettőt kiütéssel nyert meg. Az ukrán óriás tizennegyedik világbajnoki mérkőzésére készül. Pályafutása eddigi 43 meccséből 41-et megnyert, 38-at KO-val.

"A meccs előtti beszéd olcsó dolog. Senki sem nyer mérkőzést a nyelvével, csakis az öklöddel tudsz diadalmaskodni. Én csak annyit tudok, hogy a tizenkét menet után én leszek az új nehézsúlyú világbajnok. Ha idő előtt be tudom fejezni az összecsapást, megteszem" - jelentette ki magabiztosan Solis.

Bár Klicsko kiütést ígért, azt megjegyezte: Lennox Lewis óta nem öklözött olyan képzett bokszolóval, mint Solis, ezért tiszteli ellenfélt, még ha egy szemernyi kétsége sincs afelől, hogy megnyeri az ütközetet. Érdekesség, hogy a meccsel kapcsolatban a brit David Haye is megszólalt, aki kijelentette: ha Solis jó fizikai állapotban van, képes legyőzni Klicskót, ő maga azonban az ukránnak drukkol, mert jobban szeretné ő maga megverni a jelenlegi világbajnokot.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását