2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A Tesco rágcsálókra vadászik

A Tesco fokozottan ügyel a rágcsálók távoltartására, ezért az elmúlt hetekben a megnövekedett áruforgalom miatt extra irtásokat rendelt el - közölte a kereskedelmi lánc pénteken.
2012. január 6. péntek 13:45 - HírExtra
A Magyar Nemzet pénteki számában azt írta, hogy újra megjelentek az egerek több Tesco áruházban, a rágcsálók elszaporodását a vásárlók fényképekkel is igazolták.

A Tesco közleményében hangsúlyozza: a rágcsálók és egyéb kártevők általában áruk között megbújva, raklapon érkeznek az üzletekbe, raktárakba. Minőségbiztosítási szakembereik fokozottan ellenőrzik, hogy észlelnek-e kártevő jelenlétére utaló nyomokat, és amennyiben ilyet találnak, soron kívüli irtást kérnek.

A kereskedelmi lánc kiemeli: Magyarországon a Tescónál minden 3.000 négyzetméternél nagyobb áruházban minőségbiztosítási szakember is dolgozik, aki legalább hetente egyszer ellenőrzi a létesítmények kártevőmentességét, a szerződéses partnerük pedig tervszerűen havonta, illetve rágcsáló jelenlétére utaló nyomok esetén 24 órán belül biztosítja a rágcsálómentességet illetve a hatékony rágcsálóirtást.

Az ellenőrzések és a rágcsálómentesítés tevékenységei dokumentáltak. A csapdák rendszeres ellenőrzése mellett a rágcsálók bejutását a Tesco számos intézkedéssel igyekszik megakadályozni, például áruátvételi kapuk zárásával, a hulladékok rendszeres elszállításával, a takarítás és a karbantartás tervszerű végzésével, a beérkező áruk szúrópróbaszerű ellenőrzésével - közölte a Tesco.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását