2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Forradalmi újdonság a szépségversenyek világában

A Miss Supranational Hungary szépségversenyen eddig csak a gyönyörű hölgyeket csodálhatták, ám idén elindul a Mr. Supranational Hungary, így a férfias és sármos urak is megmérettethetik magukat.
2017. január 17. kedd 16:45 - HírExtra
 
A Miss Supranational az egyik legfiatalabb és legsikeresebb szépségverseny; mindössze 8 éve működik, ám mind a világon mind pedig Magyarországon hatalmas sikert könyvelhet el. A hazai licence tulajdonosok két éve delegálnak indulót a megmérettetésre, és az idei versenyző, Kocsis Korinna máris Európa legszebbje lett, világviszonylatban pedig az 5. helyen végzett.

„Rendkívül büszkék vagyunk, hogy Korinna ilyen fantasztikus eredményt ért el a világversenyen. Összetett csapatmunka kellett az eredményhez, mert nem elég megmutatni, hogy egy lány szép és csinos, hanem ki is kell hozni belőle a maximumot. Ezt a sikert szeretnénk fokozni azzal, hogy idén már nem csak hölgyek, hanem urak is indulhatnak a Supranational Hungaryn. Így az első olyan férfi verseny lesz, melynek nyertese világversenyen képviselheti Magyarországot. Azt a férfit keressük, aki mellet minden magyar hölgy nőnek érezheti magát!



A felkészülés során olyan feladatokat kapnak a nevezők, melyek alapján kiderül, melyikük az igazi férfi. A hölgyeknél pedig azt a nőt keressük, aki belső szépségével, tudatosságával és komolyságával ki tud állni a világ elé, és a verseny eszméjét, valamint országunkat tiszta szívvel tudja képviselni. Ide egy mosoly már kevés” – mondta Pálfalvi Petra a Miss és Mr. Supranational Hungary licence tulajdonosa.

Új informatikai rendszer is lesz

A szervezők nem csupán a férfiak versenyével újítanak. Olyan informatikai rendszert alakítanak ki, ami a versenyzők és a közönség számára is átlátható. Látni fogják a versenyzőket a mindennapok során, lesz egy pontozási platform, ahol nyomon követhető: ki milyen pontokat szerzett az alversenyeken.

Ezáltal a hétköznapi emberek is beleláthatnak abba, hogy ezen a versenyen nem elegendő, ha valaki szép. Bevonják az embereket, véleményt kérnek, és ők maguk is adhatnak a versenyzőknek feladatokat, amikből kiderül: ki mennyire alkalmas arra, hogy a címet viselje és hazánkat promótálja a világban.

„A Miss és Mr. Supranational Hungary újra eszmét és küldetés állít a szépségverseny mellé, amiről sajnos az évek alatt elfeletkeztek hazánkban. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a jótékonykodásra, a környezetvédelemre, Magyarország értékeinek, kultúrájának bemutatására, valamint a tehetségek támogatására.


Ezt az eszmét méltán képviselve két pályázattal segítik a tehetségeket és a Leukémiás Gyermekkért Alapítványt. Az egyik pályázatot a verseny hazai döntőjének magyaros viseletének elkészítésére, a másikat pedig olyan ruha tervezésére írjuk ki, ami a leukémiás betegségben szenvedőknek erőt, vidámságot sugároz” – tette hozzá Pálfalvi Barbara, a Miss és Mr. Supranational Hungary kreatív igazgatója.

A szépségversenyre 2017. március 1-jétől lehet jelentkezni, a hazai döntő 2017 augusztusában, a világverseny pedig 2017 decemberében lesz.
Forrás: Kékezüst
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását