2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Magyar siker bridzsben

Az MP-párosversenyben magyar kettős, Lakatos Péter és Winkler Gábor lett az első a 40. budapesti nemzetközi bridzsfesztiválon, míg az azt megelőző csapatküzdelemben Hollandia juniorválogatottja győzött.
2017. február 27. hétfő 13:33 - HírExtra
 Az ötnapos esemény utolsó, háromfordulós számában a Lakatos, Winkler duó 61,73 százalékos eredménnyel bizonyult a legjobbnak 58 páros közül - a hazai szövetség hétfői tájékoztatása szerint. A háromból két verseny hazai sikerrel zárult, mivel a fesztivált nyitó IMP-párosversenyben Bódis Gyula és Honti László győzött múlt szerdán.

A kettő között rendezték a csapatversenyt, amelyben a hollandok mögött két magyar együttes végzett a második, illetve harmadik helyen. A győztes a kilencfordulós alapszakaszt nagy előnnyel zárta az élen a 24 csapatos mezőnyben, majd az elődöntőben (33-8) és a döntőben (33-6) is magabiztosan nyert. A második a Czímer Csaba, Gál Péter, Gellér János, Kuttner György összeállítású együttes lett, a bronzmeccset pedig a Bakó Dániel, Konkoly Csaba, Szetei Zsolt, Vikor Attila és Raffael Wadl alkotta csapat nyerte.

Eredmények:
MP-párosverseny:
1. Lakatos Péter, Winkler Gábor 61,73 százalék
2. Marjai Péter, Szabó Csaba 59,89
3. Jacek Sikora, Adam Walczynski (lengyel) 59,78
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását