2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Öt évet ül a trafik kirablásáért

Öt év fegyházbüntetésre ítélt a Debreceni Törvényszék hétfőn jogerősen egy férfit, aki tavaly májusban késsel fenyegetőzve kirabolt egy debreceni trafikot - közölte a törvényszék sajtótitkára az MTI-vel.
2017. március 27. hétfő 16:34 - HírExtra
 Veszprémyné Szajkó Márta hozzátette: a törvényszék annyiban változtatta meg az első fokon eljáró Debreceni Járásbíróság ugyancsak öt év fegyházbüntetést kiszabó ítéletét, hogy egy másik büntetőügyben kiszabott felfüggesztett szabadságvesztésnél a felfüggesztés időtartamát a mostani jogerős fegyházbüntetés időtartamával meghosszabították, így a próbaidő egy évről hat évre növekedett.

A vádlottat felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettében mondta ki bűnösnek a bíróság. A férfi a büntetés kétharmad részének letöltése után szabadulhat feltételesen.

A férfi 2016 májusában Debrecen belvárosában, a Darabos utca elején bement egy nemzeti dohányboltba és rosszullétre hivatkozva vizet kért az eladótól. Miközben az eladó megpróbálta teljesíteni a kérését, a zsebéből elővett egy kést és a bevétel átadására szólított fel. Az eladó kinyitotta a kasszát és 106 500 forintot adott át a férfinak, aki ezután egy nonstop üzletben a boltosokkal taxit hívatott. A rendőrség Hajdúvidnél a taxit feltartóztatta, és a férfit elfogta. A rendőrök a pénzt és a kést is megtalálták nála.

A férfi a bíróságon teljes, minden részletre kiterjedő vallomást tett és beismerte bűnösségét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását