2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Személyes kapcsolatépítés a www-galaxis világában

Hiába a telefon és a videóhívás, a személyes találkozó mind a munkában, mind a privát szférában sokkal magasabb szintet képvisel. A digitális környezet adta lehetőségek mellett újra felértékelődött a személyes kapcsolatépítés.
2017. március 28. kedd 17:23 - HírExtra
 
 Ez teszi lehetővé, hogy valóban közel kerüljünk másokhoz, és ténylegesen megismerhessük egymást. Lucinda Honeycutt, az Entrepreneur.com vendégszerzője a következőket teszi hozzá:

1. A konferenciák hatalma


A személyes kapcsolattartás leghatékonyabb módja, hogy rendszeresen részt veszel üzleti meetingeken. Így leszel képes arra, hogy valódi, bizalmi kapcsolatokat építs! Mindamellett, hogy új emberekkel találkozol, egymást segítve proaktív üzleti ajánlásokra is szert tehetsz.

2. Hálózatépítés másképp


Ma már léteznek olyan networking események, amelyek kifejezetten a vállalkozókat szólítják meg, több tucatnyi megvalósítható lehetőséget, kipróbált üzleti stratégiát, útmutatást kínálva. Kezdd el keresni a lehetőségeket, hiszen ott vannak körülötted!



Azok, akik szeretnék kibővíteni személyes és üzleti kapcsolataikat, beindítani vállalkozásukat és gyorsan a következő, magasabb szintre lépni, ne feledjék: a szemtől-szembeni találkozók elengedhetetlenek mindehhez. Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy olyan emberekkel találkozz, akiket hasonló üzleti érdek és motiváció hajt, ha kipróbálod magad egy igazi networking konferencián.

3. Üzleti kapcsolatépítés


Ha képes vagy felismerni a személyes kapcsolatokban rejlő lehetőségeket, hamar rájössz, hogy a lehető legerősebb fegyver került a kezedbe. Csak a valódi kapcsolatok által válhatsz sikeressé a magánéletedben és szakmai téren egyaránt. Lépj ki a komfortzónádból, és kezdd el építeni a saját kapcsolati hálód!
Forrás: Ferling
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását