2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Paksi bővítés: személyesen Viktor a hibás

Az LMP szerint akárkit is nevez ki a miniszterelnök a paksi bővítésért felelős miniszternek, Orbán Viktor személyesen felel a beruházásért, azért a nemzetközi szerződésért, amelyet "suttyomban kötött meg" Oroszországgal és azért is, hogy Paks II.-ről nem kérdezték meg az embereket.
2017. április 11. kedd 13:03 - HírExtra
Ungár Péter, az ellenzéki párt országos elnökségének tagja keddi budapesti sajtótájékoztatóján értelmetlennek nevezte az új miniszteri poszt létrehozását, amelyről a kormányfő hétfőn, Szél Bernadettnek, az LMP társelnökének válaszolva számolt be az Országgyűlés ülésén. Ungár Péter ehelyett népszavazás kiírására szólította fel a kormányzatot a kérdésben.



Az LMP politikusának megítélése szerint teljes kormányzati káosz övezi a beruházást, amelyben a Fidesz azt teszi, amit mindig is szokott: növeli a bürokráciát, követhetetlenné téve, hogy ki miért felel.

Remény

Ungár Péter a felsőoktatási törvény módosításával kapcsolatban megjegyezte, reméli, hogy minden ellenzéki párt támogatni fogja alkotmánybírósági beadványukat a CEU ellehetetlenítését célzó passzusok megsemmisítése érdekében. Jelezte: kétségei csak a Jobbik esetében vannak, ezen párt álláspontja ugyanis szerinte értelmezhetetlen, sunnyogás szerű.

Szerinte Áder János államfő döntése, hogy aláírja a jogszabályt, előre látható volt, korábban ezért nem támogatta az LMP, hogy újraválasszák köztársasági elnökként.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását