2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Végre Gorillaz!

Valószínűleg nem túlzás azt állítani, hogy a Gorillaz visszatérését már nagyon sokan várták.
2017. május 3. szerda 12:12 - HírExtra
 Múlt héten jelent meg 7 év szünet után Humanz című új stúdióalbumuk, amely rögtön széleskörű elismerést aratott. Ráadásul nem csupán a lemez, de az amerikai turnéra a belépőjegyek is egy szempillantás alatt elfogytak, akárcsak a nyitó Demon Dayz fesztiválos fellépésükre, amely kevesebb mint 10 perc alatt lett teltházas.

Most, a márciusi titkos londoni koncertet folytatva - amelyet az angol Time Out az egyik legnagyobb bulinak nevezett, amit az elmúlt években láthattunk, a világ legsikeresebb virtuális művészei ősszel útra kelnek Európán keresztül, hogy végül decemberre hazatérjenek Angliába. És ha a közelmúlt eseményeiből indulunk ki, akkor biztosra vehetjük, hogy ezekre a koncertekre is gyorsan fogynak majd a jegyek.

A Humanz Tour bulijain láthatjuk majd a Murdoc Niccals (basszusgitár), Noodle (gitár), Russel Hobbs (dob) és 2D (ének) felállású csapatot a Gorillaz élő bandával kiegészítve – azaz Damon Albarn, Gabriel Wallace, Mike Smith, Jesse Hackett, Jeff Wootton, Karl Vanden Bossche és Seye Adelekan is közreműködnek, mint a Gorillaz család kiemelkedő művészei.

Itt az új

A Humanz, a Gorillaz régóta várt új albuma április 28-án jelent meg a Warner gondozásában. A banda lélegzetelállító mennyiségű aktivitás végzett az utolsó hónapban is: megjelentettek 5 új dalt; a legsikeresebb debütálást tudhatják magukénak a YouTube VR történetében a Jamie Hewlett rendezte 360° hat perces animációs anyagukkal, a Saturnz Barz (Spirit House) filmmel; indítottak egy valósággal kevert app-ot; és pályafutásuk során először 2D és Murdoc MistaJam-mel kiegészítve élőben adtak interjút Londonból, amelyet az egész világon online, valós időben láthattak a rajongók.

A Telekom Electronic Beat által júniusra szervezett rövid, lemezbemutató promo fellépés után a Gorillaz november 13-án visszatér Budapestre, hogy pályafutásuk során először a magyar rajongók előtt is élő koncertet adjanak a Papp László Budapest Sportarénában! A budapesti koncertre jegyek május 5-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül.

Emellett a zenekar május 3-án 10 órától 48 órás elővásárlási lehetőséget is biztosít a rajongóknak. Annak érdekében, hogy minél több jegy valóban a rajongókhoz kerüljön, a banda a Songkick-kel együttműködve a cég technológiáját használja a jegyüzérek kiszűrését célzó előzetes jegyértékesítéshez. Ma 10 órától este 6-ig tudnak a rajongók regisztrálni a https://live.gorillaz.com oldalon, hogy megkapják az elővásárláshoz szükséges részleteket.
Forrás: Livenation
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását