2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Bakondi megmondta mit kell tennie az EU-nak

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Uniónak (EU) szakítania kellene eddigi migrációs politikájával, és nem szabadna fő feladatának tekinteni a "Soros-terv végrehajtását", vagyis azt, hogy minél nagyobb számban és szervezetten érkezzenek illegális határátlépők Európába.
2017. augusztus 23. szerda 15:18 - HírExtra
 
Bakondi György szerdán a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában felelevenítette, hogy rengeteg kritika érte a magyar kormány illegális bevándorlás megakadályozására tett intézkedéseit, miközben a nyugat-európai országok vezetői a külső határok megvédésének fontosságát hangsúlyozzák. Ezzel kapcsolatban jelezte, hogy a kerítés és a tranzitzónák miatt kötelezettségszegési eljárás zajlik Magyarország ellen, vagyis "politikai és jogi nyomásgyakorlás zajlik".

A magyar kormány sem politikai, sem jogi nyomásnak nem enged, elsődlegesnek tekinti a magyar állampolgárok biztonságát, és ezért mindent megtesz - hangsúlyozta a belbiztonsági főtanácsadó, hozzátéve, határellenőrzés nélkül belbiztonság sincs és a nemzeti szuverenitás is erősen kérdésessé válik.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában azt mondta, hogy Magyarország kedvelt turisztikai célpont, és a turisták biztonsága az utóbbi időben felértékelődött.

Úgy fogalmazott, komoly szakmai, politikai és emberi erőfeszítés van amögött, hogy a brit külügyminisztérium által közölt információk alapján Magyarország a 9. legbiztonságosabb turisztikai célpont.

A határellenőrzés egy ország szuverenitásának kérdése és belbiztonságának kulcsa - emelte ki Bakondi György.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását