2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Rendőrök is benne voltak a doppingkereskedésben

Tiltott teljesítményfokozó szerekkel kereskedő hálózat ellen folytat eljárást a Budapesti Nyomozó Ügyészség. Az ügynek eddig öt gyanúsítottja van, köztük két rendőr - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-t.
2017. szeptember 15. péntek 16:26 - HírExtra
 
Ibolya Tibor fővárosi főügyész közleményében azt írta: a jelenlegi adatok szerint az egyik gyanúsított - a kereskedői hálózat irányítója - tiltott szerekkel üzletelt és ezzel másokat is megbízott. A két rendőr és egy civil a tiltott szerek értékesítésével, a harmadik civil pedig a szerek előállításával gyanúsítható megalapozottan.

Az üggyel összefüggésben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság is nyomoz, és szintén több gyanúsítottat hallgatott ki. A párhuzamos nyomozás oka, hogy az ügy rendőr gyanúsítottjaival szemben csak a Budapesti Nyomozó Ügyészség járhat el - tette hozzá.

A nyomozó ügyészek a hajdú-bihari rendőrökkel együttműködve a napokban közös akciót hajtottak végre, több helyszínen is házkutatást tartottak, és "a megalapozott gyanút alátámasztó bizonyítékokat foglaltak le" - írta a főügyész.

Az egyik rendőr és két civil gyanúsított előzetes letartóztatásban van.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását