2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mi kell a nőnek?

Általában egy jó vicc elég, de majdnem minden második hölgy szerint a méret a lényeg.
2017. október 12. csütörtök 08:02 - HírExtra


Mitől férfi a férfi, és mitől nő a nő? Mit keres a nő, és mit utál a férfi? A Lovebox friss kutatásából* kiderült, hogy az intelligens, humoros, fúrni és faragni tudó férfiak viszik a prímet a nők körében, míg a férfiak a humoros, őszinte és szexi nőkért vannak oda. Persze az sem hátrány, ha jól főz valaki. A többség úgy látja, hogy már nincsenek hagyományos nemi szerepek, de a megkérdezettek fele mégis úgy gondolja, hogy az anyagi biztonságot a férfinak kell megteremtenie. Mindeközben a nők a teszetosza pasiktól mennek a falnak, a férfiak pedig a féltékenykedésre és a „Mi a baj? Semmi.”-re ugranak. Íme a részletek, ha még több érdekességre vagy kíváncsi!

Mi kell a nőnek?

A Lovebox felmérése szerint mindenekelőtt szeretet és egy társ. Ezentúl pedig leginkább az érzékeny, humoros, de egyben fúrni, faragni tudó és határozott férfiak vannak előnyben. Természetesen jól jön az is, ha valaki tud bánni a pénzzel, és a művelt védelmező típusnak is nyert ügye van.

Közel 10-ből 4-en viszont úgy vélik, hogy a méret a lényeg, minden harmadik nő pedig azt tartja elengedhetetlennek, hogy a férfi cipelje helyette a bevásárlótáskákat. A gurulós bőrönd tehát már nem a legtrendibb útitárs. Mindeközben az, hogy egy férfi szeresse a sört vagy az anyós(jelöltet) csak minden 10. nőnek fontos.

Mi kell a férfinak?

Hisszük vagy sem, leginkább egy őszinte és hűséges lelkitárs, aki nem mellesleg érti a viccet minden helyzetben. Emellett a férfiak 43%-a döntő érvnek tartja azt is, ha egy nő szereti a szexi fehérneműket, és minden harmadik pasinak lényeges szempont, hogy a társa számára a család és a gyerek legyen az első, illetve a legváratlanabb pillanatban is meg tudja lepni – és természetesen hogy vasalni is tudjon.

De mi kell még? Egy nő, ha független, önálló és intelligens csak még vonzóbb (70%), és egyenesen szexi, ha érdeklik a motorok és az autók. Legalábbis 2-ből 1 pasi szerint. Szépen énekelni tehát nem kell tudni, legalábbis még…

Mitől megyünk a falnak?

A Lovebox felmérése szerint a hölgyek a teszetosza, határozatlan és nyámnyila pasiktól a leginkább, de a nők több mint fele (56%) azokat a pasikat sem kedveli, akik úgy gondolják, hogy mindent jobban tudnak náluk. (Meglepetés!) Viszont csak közel minden 4. nő utálja, ha egy férfi állandóan meccset néz a tévében, vagy ha a párja megbámul egy másik nőt, miközben vele van. De talán a férfiak már olyan furfangosak, hogy a nők többsége észre sem veszi ezt. Sosem lehetünk eléggé felkészültek, nemdebár.

Ezzel szemben a férfiakat a legjobban az idegesíti, ha egy nő azt mondja „semmi” baja (53%), de közel minden második férfi kivan, ha egy nő folyamatosan féltékeny vagy túl sokszor „fáj a feje”. Természetesen a pasik harmada azon is kiborul, ha egy nő mindig mindenhonnan elkésik, vagy mindig kell neki egy újabb cipő, ruha, netalántán táska. Viszont 10-ből csak 1 férfinak böki a csőrét, ha egy nő nem akar fizetni egy randin. A lovagiasság tehát még manapság is népszerű.

Létezik még a „hagyományos” nő és férfi?


A megkérdezettek többsége szerint nincsenek már hagyományos nemi szerepek, ám a Lovebox felmérése szerint minden második férfi és nő is úgy gondolja, hogy az anyagi biztonságot a férfinak kell megteremtenie. A teljes átalakulásra tehát még várnunk kell, de addig is tanakodhatunk azon, hogy „valódi férfi”-e, aki nem szereti a sört vagy tudja, mit hol talál a hűtőben, és hogy „igazi nő”-e, aki nem tud főzni, de be tud verni egy szöget a falba.
Forrás: lovebox.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását