2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az Európai Alternatíva Párt nekiment Trócsányinak

Az Európai Alternatíva Párt mélyen felháborítónak tartja, hogy Trócsányi László igazságügy miniszter az adófizetők pénzét jutalomként osztogatja magának és a haverjainak - áll a párt közleményében.
2017. december 21. csütörtök 19:07 - HírExtra

Miközben Magyarországon ma négymillióan élnek a létminimum alatt, a dolgozni képesek nagy része pedig inkább elhagyja hazáját a megalázóan alacsony jövedelmek miatt, Trócsányi az állam pénzét a Fidesz által hízlalt barátaira költi - írja az EAP, majd hozzáteszik - ahol egy ország igazságügyminisztere igazságtalan, ott bizonyosan az egész kormányzat az.



Az EAP követeli, hogy Trócsányi László, amennyiben valóban igazságügyi miniszternek tartja magát, a saját vagyonából - melyet szintén az állampolgárok adóiból kapart össze - adományozzon ugyanakkora összeget a legelmaradottab térségek családjainak: 150 millió forintból többszáz családnak tehetné boldogabbá - igazságosabbá - az ünnepet.



Az Európai Alternatíva Párt emlékeztet, hogy egyetlen pártként nem fogad el egy fillér állami kampánypénzt sem, mert hite szerint nem elvenni akar az emberektől, hanem adni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását