2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A Fidesz teljesen megbolondult

Soros György miniszterelnök-jelöltjének nevezte Karácsony Gergelyt, az MSZP és a Párbeszéd közös kormányfőjelöltjét a Fidesz frakció szóvivője szombaton az M1 aktuális csatornának.
2018. február 10. szombat 12:42 - HírExtra
 
Halász János Debrecenben nyilatkozva azt mondta: Karácsony Gergely tanácsadó testületében "hemzsegnek" Soros György fizetett emberei, aktivistái és a Soros-alapítványok vezetői.

"Karácsony szinte már minden baloldali pártot megjárt, most az MSZP miniszterelnök-jelölti pozícióját nézte ki magának, azért ejtőernyőzött oda, hogy ott is Soros érdekeit szolgálja" - fogalmazott a szóvivő, hozzátéve: Karácsony Gergely már eddig is Soros György "elszánt" támogatója volt.

Zuglói polgármesterként az illegális bevándorlók számára ajánlott fel ingatlanokat, hogy így szolgálja a Soros-terv végrehajtását. Pártelnökként pedig utasította a Párbeszéd brüsszeli képviselőjét, hogy minden migránspárti határozatot szavazzon meg - mondta Halász János.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását