2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Korrupció-ellenes ügyészséget ígér a Jobbik

A rendszerszintű korrupciót mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden napra jut egy fideszes képviselőhöz, rokonhoz vagy haverhoz köthető korrupciós-botrány - írja szerdai közleményében Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő.
2018. február 14. szerda 14:06 - HírExtra
A Jobbik elkötelezett abban, hogy április nyolcadika után az egész országot átszövő Fidesz-korrupció ellen minél gyorsabban és hatékonyabban fellépjen folytatja a közleményt Szilágyi. Mint írja egy korrupcióellenes ügyészséget kívánnak felállítani, amellyel szerinte nem csak vissza lehet majd szorítani a korrupciót, hanem lehetőség nyílik a bűnösök elszámoltatására és az összeharácsolt vagyon visszaszerzésére, valamint a Fidesszel meglehetősen engedékeny jelenlegi ügyészség munkájának megreformálására is.

"A kormányzást szakmai alapokra fogjuk helyezni, az oligarchákat meg fogjuk adóztatni, a tolvajokat le fogjuk csukni" - zárja az írást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását